Фонд держмайна по Тернопільській області обирає оцінювача для об’єкта незавершеного будівництва

Поділитися

Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єкта незавершеного будівництва, що приватизуватиметься разом із земельною ділянкою у селі Білобожниця Чортківського району Тернопільської області.

Об’єкт аукціону – об’єкт незавершеного будівництва – господарський корпус разом із земельною ділянкою державної власності. Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкта аукціону з метою приватизації шляхом продажу на аукціоні. При цьому за результатами оцінки виконавець робіт з оцінки складає звіт про оцінку об’єкта аукціону, який має містити висновок про вартість. Звіт про оцінку та висновок про вартість готуються з дотриманням вимог, установлених національними стандартами оцінки. При цьому у висновку про вартість окремо зазначаються вартість об’єкта аукціону, вартість об’єкта приватизації та вартість земельної ділянки, на якій розташований об’єкт приватизації.

У звіті про оцінку та у висновку про вартість відображається факт включення або не включення до вартості суми податку на додану вартість залежно від виконаних оціночних процедур.

Відомості про об’єкт приватизації:

Об’єкт незавершеного будівництва державної форми власності – господарський корпус. По об’єкту виконано фундаменти, цегляну кладку стін першого поверху, перекриття, встановлено шатровий дах та шиферну покрівлю. Об’єкт повністю оштукатурений ззовні та зсередини. Ступінь будівельної готовності ~ 44%.

Балансоутримувач – Аграрно-акціонерне господарство ім. Л. Українки ліквідований.

Відомості про земельну ділянку:

Розмір земельної ділянки -1100 кв.м;

Кадастровий номер – 6125580700:02:001:3380;

Місце розташування земельної ділянки – в межах населеного пункту с. Білобожниця;

Цільове призначення земельної ділянки – землі житлової та громадської забудови;

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки – 14355,97 грн.;

Дата оцінки – 31.05.2011

 

Претендентам необхідно подати до регіонального відділення конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться у конверті.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

до участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності:

– які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих ФДМУ відповідно до Закону України “Про оцінку майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності в Україні”, яким передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки майна за напрямом – “Оцінка об’єктів у матеріальній формі” спеціалізації 1.1. “Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі експертна грошова оцінка земельних ділянок”;

– мають практичний досвід у проведенні оцінки об’єктів аукціону;

– в їх складі працюють оцінювачі, які будуть залучатися до виконання незалежної оцінки майна, мають чинні кваліфікаційні документи оцінювачів за напрямом – “Оцінка об’єктів у матеріальній формі” спеціалізації 1.1. “Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі експертна грошова оцінка земельних ділянок” та свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, видані відповідно до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 19.12.2001 №2355 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.12.2001 за №1092/6283 (z 1092-01).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації, або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається. Конкурсні документи претендентів, яких не допущено до участі у конкурсі, повертаються секретарем комісії за їх письмовою заявою після затвердження протоколу засідання комісії.

Претендент має право відкликати свою заяву до дати проведення конкурсу, повідомивши про це письмово голову комісії.

Конкурсна документація приймається до 22 червня 2011 року включно за адресою: 46008 м. Тернопіль, вул.Танцорова, 11, кім. 604.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку “На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності”.

Конкурс відбудеться 30 червня 2011 року в регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області за адресою: м.Тернопіль, вул. Танцорова, 11. Телефон для довідок : (0352) 52-66-85.

“Чортківське племпідприємство” та “Тернопільплемсервіс” перерахували державі дивідендів на дві тисячі гривень

На Тернопільщині збудують сховище для зберігання фруктів, а також підприємства з переробки їх на соки