Губернатор Тернопільщини нагородив журналіста, який йшов під червоними знаменами 9 травня і співав “катюшу”

Поділитися

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян з нагоди професійного свята відзначив журналістів області. Керівник Тернопільщини вручив представникам засобів масової інформації грамоти, подарунки та квіти, а також побажав міцного здоров’я, щастя, любові та натхнення.

«Сьогодні я хочу привітати усіх журналістів з нагоди професійного свята, – сказав у вітальному слові Валентин Хоптян. – Саме ви – представники четвертої влади допомагаєте нам розбудовувати наше суспільство, вносячи свої правки та корективи».

Валентин Хоптян вручив журналістам подарунки та квіти.

«Я бажаю вам міцного здоров’я, – бо саме це є фундаментом нашого життя, нехай ваші оселі ніколи не обминає щастя, любов та достаток, а натхнення ніколи не полишає вас», – підсумував Валентин Хоптян.

Він також наголосив, що захист вільної преси та свободи слова є непорушним пріоритетом державної політики.

Україна та керівництво держави зацікавлені у тому, щоб в нашій країні вільно видавалися будь-які друковані та електронні ЗМІ.

«Незалежна Україна неможлива без незалежної преси! На цьому наголошує Президент України Віктор Янукович – цю думку поділяють і підтримують усі, хто зібрався у цій святковій залі», – сказав голова ТОДА.

Від імені обласної влади голова ТОДА вручив квіти та подарунки ветеранам Тернопільської журналістики: Шепеленко Михайлу Трохимовичу, Шахраю Володимиру Кузьмовичу, Толкачовій Лідії Федорівні, Гульку Ярославу Гавриловичу.

Крім того, за вагомий внесок у розвиток інформаційного простору області, високий професіоналізм та з нагоди Дня журналіста, грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради було нагороджено ряд працівників місцевих ЗМІ.

Тернопільщина підтримала ініціативу партії ВО «Батьківщина» щодо захисту української землі

Прокурор Тернопілля не забув про журналістів