«Креді Агріколь Банк» разом з ТОВ «Авторіно» з 15 червня розпочали спільну програму кредитування автомобілів марок Fsat, Alfa Romeo та Lancia

Поділитися

«КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» разом з ТОВ «Авторіно» з 15 червня 2011 року розпочали спільну програму кредитування автомобілів марок FIAT, ALFA ROMEO та LANCIA. В рамках цієї програми CREDIT AGRICOLE пропонує цінувальникам зазначених італійських автомобільних брендів свої спеціальні умови кредитування. Страховими партнерами програми виступають СК «АХА Страхування» та СК «Уніка».

Купуючи авто марки FIAT, ALFA ROMEO чи LANCIA в кредит у офіційних дилерів ТОВ «Авторіно», обов’язково скористайтеся вигідними умовами фінансування від CREDIT AGRICOLE. Приміром, за умови 50% особистого внеску та терміні кредитування 12 місяців ставка складатиме 3,30% річних в гривні. Ви обираєте термін кредитування та розмір власного внеску, банк пропонує найвигідніші умови для Вас.

ТОВ «Автоторіно» є офіційним дистриб’ютором та одним з лідерів продажів на українському авторинку. Стильність, сучасність, висока європейська якість автомобілів італійських брендів поєднуються в кожній моделі.

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» є одним з найдинамічніших банків на ринку автокредитування та займає лідируючу позицію в цій галузі. З 2007 року банк активно розвиває партнерські програми з автодилерами та імпортерами популярних іноземних брендів на український ринок. Умови кредитування автомобілів марок Рено, Нісан, Тойота, Лексус, Субару, Мазда, Сузукі, Хюндай, КІА вигідно вирізняються в CREDIT AGRICOLE в рамках партнерських програм банку.

А тепер, дякуючи зусиллям та продуктивній співпраці всіх партнерів, кожен з яких має статус лідера в своїй галузі, бажаючі придбати авто марки FIAT, ALFA ROMEO чи LANCIA отримують доступні умови фінансування, комфортне та якісне обслуговування, високу швидкість прийняття рішення щодо видачі кредиту та надзвичайне задоволення від керування власним італійським авто.

Отримати детальну інформацію щодо умов кредитування можна у офіційних дилерів FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA в Україні, в спеціальному розділі сайта CREDIT AGRICOLE http://credit-agricole.com.ua/ukr/for-you/car-loans/fiat-lancia-alfaromeo/, або за номером цілодобової клієнтської підтримки 0 800 30 5555 (безкоштовно по України).

Із 160 інвалідів у Тернополі працевлаштовано 34

День Молоді в Тернополі