Міський голова Тернополя оприлюднив інформацію про мільйонершу-дружину

Поділитися

 

На інформаційний запит «Про все» про доходи за 2010 рік  міський голова Тернополя відповів доволі оперативно.  У наданій копії документу зазначено, що міський голова за 2010 рік заробив лишень 70 тисяч 963 гривені.

Це доволі незначна сума, якщо брати до уваги найпотужнішу рекламну кампанію на виборах міського голови, що тривала минулого року. За оцінками незалежних експертів, витрати кандидата від «Свободи» оцінювались у кілька мільйонів гривень. Правда, Сергій Віталійович і не говорив, що фінансує свою кампанію з власної кишені.

Заробітна плата нині діючого мера фактично не враховує його зарплати з міської ради, оскільки він лише в грудні приступив до виконання обов’язків.  Якби там не було, але у 2010 році Сергій Надал отримав 66 тисяч 318 гривень зарплатні. Окрім того, мер Тернополя отримав 4 тисячі 645 гривень страхових відшкодувань. Дружина мера – Олена Богданівна -мала значно успішніший рік у фінансовому плані. Загальна сума її прибутків становила 1 мільйон 154 тисячі 287 гривень. Парадокс у тому, що зарплатні пані Олена отримала лише на 20 тисяч 215 гривень.  Решта суми – 1 мільйон 134 тисячі  66 гривень – це матеріальна допомога. Хто і  за що допоміг настільки потужно сім’ї Надалів – спробуємо дізнатись за найліпшої нагоди.

Щодо «квадратних метрів», то з ними у Сергія Віталійовича негусто. Лише 12 квадратних метрів має його квартира. Проте він там й не мешкає. З дружиною і донькою Анастасією очільник обласного центру живе в селі Байківці, що під Тернополем. Площа їхнього будинку, яким володіє дружина,  займає без одного метра 400 «квадратів». На утримання майна мер заплатив 10 тисяч гривень, а пані Олена – 16 тисяч.

Дружина має й земельну ділянку, напевно, на якій розташований будинок.

Міський голова володіє  крутою машиною- Mitsubishi Pasero. В розмові з «Про все» мер розповів, що уже кілька років виплачує щомісяця близько 4 тисяч гривень. Платити пану Сергію за автівку треба ще половину каденції.

Рахунків у банку ні мер, ні його дружина не мають.

У 2010 році за договором добровільного страхування Сергій Надал сплатив 12 тисяч гривень, за договором позики – 93 тисячі гривень.

Ахметов знову найбагатший українець. З Тернопільщини лише Фірташ?

Головні новини Тернопільщини