Михайло Головко: Якщо суспільство мовчатиме, то антиукраїнська влада і надалі матиме розв’язані руки

Поділитися

9 червня 2011 року Тернопільська міська організація Всеукраїнського об’єднання “Свобода” провела віче “Зупинимо політичні репресії!” з метою звернути увагу громади на факти політичної розправи над патріотами, яку розпочала антиукраїнська злочинна влада після червонопрапорної провокації 9 травня. Тернополяни долучилися до загальноукраїнського протесту проти терору владу та  хвилі репресій.

Звертаючись до присутніх, голова міської організації ВО “Свобода” Михайло Головко наголосив:  «Якщо українці мовчатимуть і байдуже сприйматимуть факти політичної розправи, то антиукраїнська влада, яка зневажає думку суспільства, і надалі матиме розв’язані руки. Проте від сваволі злочинного режиму не застрахований ніхто. Та частина суспільства, яка висловила невдоволення діям владних структур 9 травня – стала їхнім ворогом, свідченням чого є хвилі репресій з політичною ознакою, які набрали масовості в Україні».

Свободівець зазначив, що зараз ми спостерігаємо масове збідніння населення. «Українській нації вкрай необхідно стати сильною та піднятися з колін, щоб бути конкурентоздатною – адже тепер новітні способи відстоювання себе в світі. Тільки, коли більшість суспільства чините опір соціальній та національній несправедливості – тоді ми зможемо припинити свавільне знищення економічного потенціалу», – підкреслив він.

Прес-служба Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Завтра до Тернополя приїде Щепановський?

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський має понад 16 мільйонів гривень