На Тернопіллі міліціонери не зафіксували правопорушень у День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни

Поділитися

Понад два десятки масових заходів відбулися 22 червня на Тернопіллі до сімдесятиріччя від початку найкровопролитнішої у світі війни. На Пагорбі Слави в Тернополі відбулося покладання квітів та панахида за загиблими. Участь у цьому заході взяли ветерани, громадськість міста, представники обласної та міської влади. В обласному центрі проходив мітинг-реквієм.
Пам’ять про події сімдесятирічної давності не повинні розпалювати ворожнечу, а примирити людей з різними політичними поглядами. Адже тогочасні події – наша історія. У цей трагічний день тернополяни схилили голови перед світлою пам’яттю воїнів, які ціною власного життя подарували нам усім мирне небо над головою. Тернополяни, беручи участь у численних заходах, низько схиляли голови перед сотнями тисяч невинних жертв, яких забрала війна. Міліціонери забезпечували громадський порядок під час проведення таких заходів. Будь-яких правопорушень під час їх проведення правоохоронці не зафіксували.
Працівники міліції вдячні за мудрість і толерантність, проявлену громадськими організаціями під час вшанування полеглих у війні.

ТНЕУ знову найкращий! Але в чому…

Тернопільських наречених “пустять” через “островок-шинок-Максім”