Найсимпатичніша студентка вчиться у тернопільському технічному університеті

Поділитися

24 травня в обласній філармонії відбувся конкурс “СтудМіс Тернопільщина-2011”, перемогу в якому здобула 19-річна студентка Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, кандидат в майстри спорту зі сноубордингу ― Ірина Паренна.

“Першою віце-міс Тернопільщини-2011” стала 19-річна студентка Тернопільського педуніверситету Леся Максимишин, а другою віце-міс – 21-річна студентка Кременецького педуніверситету Ніна Плитчук.

 

Дівчатам довелось змагатись в п’яти різних конкурсах та доводити, що вони найкращі, хоча часу на підготовку було обмаль, менше місяця. Але всі вони гідно представили себе перед глядачами і жодна з них не залишилась без номінаційної стрічки. Обрали також і міс артистичність, міс грацію, міс ділову леді, міс чарівність, міс усмішку та інших, повідомляє сайт техуніверситету.

– Я до останнього моменту не вірила в свою перемогу, – крізь сльози зізнається переможниця. – Дуже задоволена, що взяла участь в цьому конкурсі. Враження такі, що словами не передати. Взагалі я дуже старалась і переборювала всі труднощі.

 

Дівчина вважає, що своєю перемогою вона завдячує перш за все Богові і друзям. Один із її улюблених девізів: “Той хто любить інших – заслуговує любові до себе”.

Ми щиро вітаємо Ірину і бажаємо їй перемоги на всеукраїнському конкурсі, який відбудеться 11 червня у Севастополі.

До речі, Про все” також проводить конкурс Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011

Як часто телефонують до тернопільського фонду держмайна?

Біляшевич Олександра -переможниця травня у «Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011»