Як часто телефонують до тернопільського фонду держмайна?

Поділитися

25 травня 2011 року РВ ФДМУ по Тернопільській області провело чергову  «Пряму телефонну лінію», на яку зателефонувало більше 10 респондентів. На їх  запитання відповідали керівництво та працівники відділення.

Основні проблеми, які порушувались запитувачами, стосувалися таких питань: врегулювання орендних відносин (з приводу необхідного переліку документів для передачі майна в оренду та процедура страхування державного майна переданого в оренду); передачі гуртожитків, включених до статутних фондів товариств, у комунальну власність; приватизації житла громадянами, що проживають у гуртожитках; проведення незалежної оцінки нерухомого майна; внесення змін до договору купівлі-продажу державного майна та інші.

На всі дзвінки була надана професійна, змістовна та вичерпна відповідь.

Для налагодження більш дієвих  контактів з громадськістю та представниками засобів масової інформації, для забезпечення при цьому відкритості і прозорості своєї роботи регіональне відділення веде облік та аналіз дзвінків, контролює виконання запитів, які надходять під час телефонних ефірів з керівництвом відділення.

Зокрема, за січень-травень 2011 до РВ ФДМУ по Тернопільській області зателефонувало 93 запитувачі. Найбільша кількість телефонних дзвінків була з Тернополя – 56, Козови -7, Бучача – 4, Збаража – 4, Бережан – 3.

Не втрачають актуальності питання, що стосуються оренди державного майна (25% від загальної кількості дзвінків), захисту прав жителів гуртожитків (16%), реформування власності (15%), незалежної оцінки нерухомого майна (13%), з питань захисту прав акціонерів (11%), захисту інтересів держави у судах (3%).

Постійно за консультаціями та роз’ясненнями у регіональне відділення під час проведення «Прямої телефонної лінії» звертаються: представники громадськості, орендарі, оцінювачі, підприємці, журналісти, представники правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування.

Наступна «Пряма телефонна лінія» відбудеться у червні 2011 року. Інформаційне повідомлення про проведення, як завжди, заздалегідь буде розміщене у місцевих друкованих засобах масової інформації, на сайтах Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної ради, обласних і районних газет та інших інтернет-порталах, повідомили “Про все” у прес-службі регіонального відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області

Заява ІНТБ до міліції з приводу перешкоджання діяльності журналістів телеканалу

Найсимпатичніша студентка вчиться у тернопільському технічному університеті