Недавно учням 9-Б класу Тернопільської СШ № 5 пощастило отримати свої свідоцтва про закінчення середньої освіти на найвищій точці України – горі Говерлі

Поділитися

 

Подорож була заздалегідь добре спланована класним керівником, тож 16 червня він із своїми учнями вирушили у мандрівку. Спочатку із Тернополя добралися у Яремче, а потім  оселилися поблизу Яблунівському перевалі.

Урочиста подія відбулася 17 червня, а до того часу панувала атмосфера очікування свята. Отож із самого ранку всі зібралися і почали нелегку мандрівку на вершину Говерли. Хоч витратили багато сил та енергії, але це було того варте! 26 учнів у вишиванках, після того, як називали їхнє прізвище, отримували свій довгоочікуваний атестат.

Поверталися з відчуттям того, що вони вже подорослішали та зачаровані краєвидом.

Ця подорож надзвичайно здружила учнів 9-Б класу. Відпочили так, щоб коли по закінченні школи збиратимуться разом – було що згадати. Відпочили так, щоб бажання збиратися разом ще , і ще ніколи їх не покидало.

Учні надзвичайно вдячні своєму класному керівнику: Сенишину Олегу Ярославовичу, який організував для них таку незабутню мандрівку та таке неординарне вручення атестатів.

Як у Тернополі вшановували 22 червня

У гендерному центрі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості відбувся семінар-тренінг «Жінка і праця»