Одразу 7 автомобілів зіткнулися у ДТП 21 червня в Тернополі

Поділитися

 

Одразу 7 автомобілів постраждали в аварії 21-го червня в Тернополі. Жертв немає. Проте двох людей з травмами швидка забрала до лікарні. Дорожньо-транспортна пригода трапилося на об’їзній міста, поблизу однієї з автозаправок.

Володимир Зубрецький, потерпілий: «Червоний «Жигуль» 4-ї моделі включив лівий поворот, при тому, що дві суцільні (смуги. – ІНТБ). Почав гальмувати. Переді мною їхали «Ауді», «Мазда» переді мною, я, і ззаду – «Спрінтер». На праву сторону не було можливості, тому що їхав справа Т-150, дорожній трактор. Усе. Почали всі гальмувати, коли задній «Спрінтер» мене стукнув ззаду, я – вперед».

За словами очевидців, причин виникнення аварії декілька. Учасник дорожньо-транспортної пригоди Володимир Зубрецький назвав дві найімовірніших, на його думку.

Володимир Зубрецький, потерпілий: «Перша причина – це те, що він на двох суцільних повертав, роблячи лівий поворот, при тому, що тут кілометрів 70 (швидкість. – ІНТБ). Друга причина – напевно, що була завелика швидкість цього «Спрінтера», що він мене аж догнав. Якби він був загальмував, то нічого б не сталося».

Хто винен в автокатастрофі насправді – з’ясовуватимуть правоохоронці, які разом з медиками прибули на місце аварії.

Мирослав Сновида, начальник ВДАІ м. Тернополя: «Причини дорожньо-транспортної пригоди на даний момент встановлюються. Працює слідчо-оперативна група».

ІНТБ

УНП закликає не піддаватись на провокації 22 червня і молитвою вшанувати полеглих

Через «дерибан» тернопільських земельних ділянок депутати від «Партії регіонів» покинули сесію міськради