Представники партії влади, подружжя Хоптянів ігнорують Президента!?

Поділитися

У своїй відповіді на звернення народного депутата Василя Деревляного, голова Гусятинської районної ради, дружина голови Тернопільської ОДА Хоптяна, вкотре демонструє свою байдужість до долі Гусятинщини та Тернопілля.

Жителі краю вже неодноразово чули про недолугу політику вищезгаданої пані в питаннях закриття бюджетних установ – лікарень у Хоросткові, Копиченцях та Гусятині, а тепер вона відмовляється захищати район, який очолює, від руйнівної адмінреформи.

Як йдеться у відповіді голови Гусятинської райради: «…наслідки зазначеної реформи ґрунтуються на припущеннях та домислах…», але виникає питання: невже регіоналка, очільниця представницького органу району, дружина головного регіонала області, голови ОДА Тернопільщини не цікавиться ініціативами свого Президента!?

До уваги жителів області, а особливо «активних» членів провладної Партії регіонів пана та пані Хоптянів, цитуємо важливе речення з щорічного послання Президента Януковича ( Розділ 1.6. Адміністративно-територіальна реформа, ст.22): «Оптимізація структури адміністративно-територіального устрою передбачає зміну кількості адміністративно-територіальних одиниць. Концептуальні завдання адміністративно-територіальної реформи з обов’язковістю потребують укрупнення місцевого та муніципального рівнів адміністративно-територіального устрою, тобто зменшення кількості районів, міських та районних у містах, селищних та сільських рад».

Виходить, що в результаті злощасної та антинародної ініціативи Януковича з 39 сільрад Гусятинського району залишиться, в кращому випадку близько 15.

Така байдужість до Гусятинщини пані та пана Хоптянів аж ніяк не дивує, адже родом вони з Чемировець Хмельницької області, а Тернопільщина є для них чужим краєм. Але невже вони сподіваються, що від руйнівної адмінреформи злочинного антиукраїнського режиму Януковича вдасться врятувати «рідні» Чемирівці…? Дуже сумнівно…!

До вашої уваги текст депутатського звернення Василя Деревляного, який був надісланий у всі районні та обласну ради, а також Тернопільську міську. Нагадаємо, що рятівну для Тернопільщини ініціативу Василя Деревляного вже підтримали на своїх сесіях: Зборівська, Козівська, Теребовлянська, Підгаєцька, Збаразька, Монастириська, Бучацька, Борщівська, Заліщицька, Шумська, Лановецька Тернопільська та Чортківська районні ради, а також Тернопільська міська та обласна ради.

 

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ

ДЕРЕВЛЯНИЙ ВАСИЛЬ ТИМОФІЙОВИЧ

 

Фракція “Блок Юлії Тимошенко -“Батьківщина”

01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5, тел: (044) 255-42-12, факс (044) 255-47-56,

вих. № 33-к

від «21» березня 2011 року

 

Сесії Гусятинської районної ради

 

Депутатське звернення

Шановні депутати Тернопільської обласної ради!

 

В державних органах різного рівня активно обговорюється адміністративно-територіальна реформа. В планах чинної влади кардинальні зміни територіального устрою держави. Під питанням подальшого існування стоять цілі райони та окремі області.

Адміністративно-територіальна реформа однозначно торкнеться Тернопільської області. Вже точаться розмови про ліквідацію окремих районів.

Це призведе до закриття багатьох установ та закладів, що скоротить робочі місця. Окрім цього, створяться незручності для громадян, які будуть змушені долати значну відстань щоб звернутись, для прикладу, в центр зайнятості, пенсійний фонд, до правоохоронних органів, суду чи в інші владні структури.

Окрім цього, наслідком адміністративно-територіальної реформи може стати перереєстрація усіх громадян та об’єктів їхньої власності на нові адреси, у зв’язку із віднесенням їх до інших районів. Це може підвищити соціальну напругу серед населення, адже кожний громадянин затратить чимало часу та коштів.

Досить гостро сьогодні стоїть питання подальшого існування Тернопільської області. З політичних мотивів Тернопільщина може зникнути із карти України.

У зв’язку із цим, звертаюсь до Вас, як представників територіальних громад, із проханням виступити на захист збереження діючого територіального устрою Тернопільської області.

Прошу Вас, під час сесійних засідань, прийняти звернення до керівників держави з вимогою недопущення ліквідації районів Тернопільщини та області в цілому, збереження мережі органів влади та закладів соціальної сфери.

 

Народний депутат України                                                                             В.Деревляний

 

Також, до вашої уваги копія відповіді голови Гусятинської районної ради:

«Злочинними є кожен пункт так званої пенсійної реформи антиукраїнського режиму Януковича», – Василь Деревляний

Як саме лікарні Тернополя переведуть на єдину електронну інформаційну систему