Про наслідки ревізії управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації

Поділитися

На виконання плану контрольно-ревізійної роботи  контрольно-ревізійним управлінням в Тернопільській області проведено ревізію фінансово-господарської діяльності  управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації за 2010 рік та з окремих питань за 2008-2009 роки.

Проведеною ревізією встановлено фінансових порушень на загальну суму 1млн. 958 тис. грн.

Зокрема, проведеними  ревізійними діями безпосередньо в Управлінні,  а також  зустрічними звірками у семи підрядних організаціях на предмет достовірності обсягу, виду та якості проведених операцій та розрахунків із УКБ Тернопільської ОДА встановлено факти завищення вартості робіт на загальну суму 237,4 тис. грн.

Так, підрядником (ТОВ «Обласне виробниче об’єднання сільського комунального господарства Тернопільської області») при виконанні робіт із реконструкції очисних споруд з влаштуванням установки біологічної очистки на 100 куб.м побутових стічних вод та капітальний ремонт колектора в м. Бережани по вул. Корольова встановлено завищення вартості робіт майже на 111 тис. гривень.

Під  час ревізії було проведено контрольний обмір фактично виконаних робіт вказаним підрядником з реконструкції очисних споруд, яким встановлено завищення обсягів із  укладання каналізаційних трубопроводів, монтажу технологічного обладнання  у порівнянні з обсягами, відображеними в актах за  грудень 2010 року, на загальну суму 106,4 тис. грн. За цим фактом прокуратура      м. Тернополя порушила кримінальну справу.

Ревізією також встановлено, що порушуючи п.4, ст.23 Бюджетного кодексу України від 21.06.2001р., управління взяло до сплати зобов’язання без відповідних  бюджетних надходжень на суму 1 млн. 700 тис. грн, повідомила прес-служба КРУ в Тернопільській області. До речі,  матеріали ревізії передано до УСБУ в Тернопільській області.

 

 

 

Відкритий турнір Тернополя з пейнтболу «Кубок Шухевича – 2011»

У Збаражі в училищі “нахімічили” на 47 тисяч гривень