Продають майстерню Підгаєцького ліцею

Поділитися

РВ ФДМУ по Тернопільській області запланувало проведення аукціону з продажу об’єкта незавершеного будівництва   – навчально-виробничої майстерні, що знаходиться  у  Підгайцях .

22 липня 2011 року визначено днем проведення аукціону з продажу (із зниженням початкової вартості на 10% ) об’єкта незавершеного будівництва (ОНБ) державної форми власності – навчально-виробничої майстерні, що перебуває на балансі Підгаєцького професійного аграрного ліцею, і знаходиться  у   місті Підгайці  Тернопільської області.

Об’єкт: незавершена будівництвом навчально-виробнича майстерня – це одноповерхова цегляна будівля, площа забудови якої  – 2500 кв.м. По об’єкту виконано фундамент, цегляну кладку стін із перекриттям, зроблено шиферну покрівлю. Зовнішні комунікації відсутні. Ступінь будівельної готовності об’єкта становить близько 30%.

Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена: об’єкт знаходиться у межах земельної ділянки, наданої у постійне користування Підгаєцькому професійному аграрному ліцею, який є балансоутримувачем об’єкта.

Початкова вартість продажу об’єкта з урахуванням ПДВ: 118189, 80 грн.

Умовами продажу передбачено експлуатація об’єкту без збереження його первісного призначення, завершення будівництва об’єкта та введення його в експлуатацію протягом  п’яти років з моменту підписання акта приймання-передачі.

Питання землекористування покупець вирішуватиме самостійно відповідно до чинного  законодавства, з умовою не відчужувати об’єкт до завершення будівництва та введення його в експлуатацію;

Останній день прийому заяв –  18 липня 2011 року.

Аукціон буде проведено за адресою: вул. Танцорова, 11,   м. Тернопіль. Служба з організації та проведення аукціону: Регіональне відділення Фонду державного майна України  по Тернопільській області , тел. (0352) 25-39-88.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області.

Про буденне життя Папи Римського Івана Павла ІІ розкажуть у Тернополі

У Тернополі буде цілодобове гаряче водопостачання! Є план дій!!!