Розпочалися відбіркові тури молодіжного фестивалю “Відлуння”

Поділитися

Перший тур фестивалю сучасної духовної пісні відбувся 18 червня у Тернополі. У мистецькому змаганні, яке проводиться з нагоди 10-ліття візиту Папи Івана Павла ІІ в Україну, взяли участь молодіжні колективи із чотирьох деканатів Тернопільсько-Зборівської єпархії. Метою заходу, проведення якого благословив владика Василій Семенюк, є відібрати найкращих виконавців для участі у фіналі фестивалю під час Всеукраїнської прощі до Зарваниці 16-17 липня.

У храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що на бульварі Данила Галицького, концертні номери представили понад 20 молодих людей та молодіжних колективів. Член журі та голова комісії у справах молоді о. Орест Павліський повідомив, що “цією акцією ми хочемо надати нашій молоді ще одну можливість для реалізації своїх обдарувань, а також сказати, що у наших серцях живе глибока вдячність та пам’ять про візит блаженного Папи Івана Павла ІІ в Україну”.

Заплановано провести ще 3 відбіркові тури, після яких буде відібрано 15 найкращих виконавців із деканатів єпархії. Вони відбудуться 25 червня у Збаражі та Козові і 2 липня у Теребовлі, повідомила “Про все”  прес-служба єпархі

У Копичинцях, на Тернопіллі, так догосподарювались, що “екологи” відключили воду

У Тернополі діятиме новий християнський навчальний заклад