Тернопільські правоохоронці затримали автомобільних злодіїв.

Поділитися
Незважаючи на численні застереження правоохоронців більшість власників транспортних засобів продовжують легковажити, залишаючи цінні речі у салоні автівок, слугуючи на руку зловмисникам. Барсетки та портфелі, дорогі стереосистеми та навіть мобільні телефони стають здобиччю спритних автомобільних крадіїв. Нещодавно працівники Тернопільського міського відділу внутрішніх справ затримали один таки злочинний дует. Зловмисники протягом дня обікрали дві іномарки в обласному центрі.
До працівників міськвідділу з повідомленням про крадіжку звернувся 49-річний житель Гусятина. Чоловік припаркував своє авто на стоянці поблизу торгового закладу, а в салоні залишив туго набиту барсетку. Повернувшись за декілька хвилин, застав лише порожнє сидіння – барсетка безслідно зникла, а з нею документи та купа готівки – чотири тисячі гривень та кілька стодоларових купюр.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Камери відеоспостереження на автостоянці зафіксували підозріле авто, в якому найімовірніше могли знаходитися крадії тож працівники міліції одразу розіслали орієнтування на всі пости ДАІ.
А автомобільні злодії тим часом наважилися обікрасти ще один автомобіль. Цього разу потерпів 35-річний житель обласного центру. Зловмисникам вдалося проникнути в салон іномарки припаркованої поблизу одного з приватних підприємств та викрасти портфель з документами на авто та мобільним телефоном усередині.
Злодії поспішали покинути обласний центр, однак зникнути безкарно їм не вдалося. На автодорозі їх зупинили інспектори ДАІ . Правоохоронці, котрі виїхали на затримання, обшукали автомобіль підозрюваних та виявили усі речі викрадені з автівок.
Зловмисників доправили до міліцейського відділку. Обидва молодики, один з яких родом з Закарпаття, інший мешканець Львівщини, вже не вперше потрапляють в поле зору правоохоронців. В минулому судимі за скоєння низки злодіянь, чоловіки промишляли саме крадіжками з транспортних засобів. Спеціальним пристроєм розблоковували замки і безперешкодно проникали до салону. У пошуках наживи приїхали до обласного центру. Місце злочину зловмисники обирали саме поблизу великих торгових центрів та підприємств. Саме там найчастіше можна розжитися на чималі суми, які приносять з собою покупці та клієнти. Однак злодійські заробітки тривали недовго. Тепер доведеться вдруге сісти на лаву підсудних . За фактом злочинів порушено кримінальну справу.

У мерії стверджують: у «соціальних» автобусах пільговики їздитимуть без обмеження, а всі решта – за рекордно низькою для України ціною

Націоналіст-Кайда привітав журналіста-комуніста