У технічному університеті можна орендувати телекомунікаційну шафу

Поділитися

23 червня 2011 року у регіональному відділенні Фонду державного майна України по Тернопільській області відбудеться конкурс на право оренди державного майна.

Для оренди пропонується – частина серверної кімнати площею 2,0 кв. м, яка розташована на п’ятому поверсі навчального корпусу № 1 ТНТУ ім. І. Пулюя, за адресою: вул. Руська, 56, м. Тернопіль. Мета передачі в оренду нерухомого майна – розміщення телекомунікаційної шафи операторів телекомунікацій (крім мобільного зв’язку та доступу до Інтернету – в цьому випадку визначений розмір орендної ставки 15 % і стартова орендна плата становить 79,34 грн. без ПДВ) або розміщення телекомунікаційної шафи операторів телекомунікацій, які надають послуги з мобільного зв’язку та доступу до Інтернету (визначено розмір орендної ставки 30 % і стартова орендна плата становить відповідно 158,67 грн. без ПДВ). Строк оренди – 1 рік з можливістю продовження, відповідно до вимог чинного на момент його закінчення законодавства і належного виконання орендарем всіх обов’язків за договором оренди.

Конкурс буде проведено в приміщенні регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області (м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, зал засідань) 23 червня 2011 року о 10.00 год. Кінцевий термін прийняття заяв та документів на участь у конкурсі – 17 червня 2011 року.

Більш детально ознайомитись з умовами проведення конкурсу та об’єктом оренди можна у газеті „Відомості приватизації” № 21 (664) від 01.06.2011 або ж зателефонувавши за номером (0352) 52-36-38.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Дебютна збірка поезій учасниці літ студії «87», тернополянки Марти Томахів – це наче щоденник переживань, якісь нотатки та спостереження записані в віршовій формі

В Україні вийшла книга про сексуальні злочини Червоної армії