В Україні вийшла книга про сексуальні злочини Червоної армії

Поділитися


“Силою зламайте расову зарозумілість німецьких жінок,

візьміть їх як заслужений трофей!”

Ілля Еренбург,

радянський письменник-пропагандист

За останній рік слова “табачник” та “брехня” стали синонімами. Тому зараз нам як ніколи потрібна правда. І видавництво “Зелений пес” започатковує серію книжок з правдивої, “нетабачної” історії.

 

Відкриє серію “Нетабачна    історія” книга німкені Габі Кьопп “Навіщо я народилась дівчинкою?” про СЕКСУАЛЬНІ “ПОДВИГИ” РАДЯНСЬКИХ ВИЗВОЛИТЕЛІВ.

 

В Німеччині книжка викликала небувалий резонанс, шквал емоцій, відгуків, обговорень та критики, адже Габі Кьопп стала першою німецькою жінкою, яка у віці 80 років, не ховаючись під псевдонімом, зважилася зізнатися у тому що, стала жертвою сексуального насильства радянських солдат, будучи 15-річною дівчинкою.

 

Для бійців Червоної армії німкені були одним із найбажаніших трофеїв. Трофеєм стала і маленька Габі. До того ж, нею, як наймолодшою та найслабшою весь час прикривались інші жінки, щоб самим уникнути ґвалтування.

 

Російська влада досі замовчує факт масового насильства над німкенями, яке чинили радянські солдати.

Ми не прагнемо сенсацій. Але сьогодні, коли світ засудив не тільки Гітлера, але і Сталіна, коли ми знаємо, хто насправді розв’язав ту війну і якою ціною далася перемога в ній, настав час для правди, гіркої, нестерпної, але ПРАВДИ.

 

У технічному університеті можна орендувати телекомунікаційну шафу

У Тернополі видали нове розпорядження про конкурс на кращий проект пам’ятника Незалежності України