У Тернополі презентували аудіокнигу Любомира Гузара «Суспільство і влада»

Поділитися

Любомир Гузар оцінив стан сьогоднішньої політики. Нещодавно світ побачила аудіокнига «Суспільство і влада» з роздумами та настановами Верховного архієпископа. У виданні, яке складається з двох дисків, Блаженніший говорить про політиків, які в першу чергу повинні служити своєму народові. Тому ані хороші зв’язки в Адміністрації Президента, ані партійні турніри за коаліції та вибори не повинні брати верх, коли мова йде про добробут та злагоду в державі, – переконаний єпископ.

Оксана Небесна, представник мультимедійної студії: «Ця аудіокнига – це такий собі духовний посібник для всіх людей, які обирають владу і ту владу мають в руках. Блаженніший Любомир у дуже делікатній формі говорить про глибокі, духовні речі».

Юрій Заруцький, начальник прес-служби ОДА: «Мені в першу чергу дуже сподобалось, коли мене спитали: «Як тобі диск?». Я сказав: «Важливо, що це було щиро і просто». Владика не мудрствував, не лукавив і не говорив те, що він думав. Друга історія, яка мені дуже сподобалась – це те, що Владика зумів тут поєднати досвід західного світу і ті українські реалії, які існують в сучасних умовах його перебування».

У книзі з Блаженнійшим Любомиром розмовляла народний депутат Леся Оробець. Запитання для інтерв’ю готували близько півтора місяця. Брались до уваги й питання блогерів та користувачів соціальних мереж.

У виданні кардинал аналізує всю ницість та обмеженість сьогоденної політики і одночасно називає її однією з найкращих форм людської діяльності. Саме у політиків є унікальна можливість самовідданого служіння ближньому, каже в інтерв’ю Гузар. Головне – не плутати, хто й кому має служити. Аудіозапис – це повчальна лекція для кожної людини, яка займає певну владну посаду, зізнається заступник голови обласної ради Олег Боберський.

Олег Боберський, заступник облради: «Ця книга має бути дороговказом не тільки для українських політиків, а для тих багатьох людей, чий дух і знання поки що формуються. Тому ми повинні розуміти її значення, і в тому ми повинні розуміти нашу спільну місію».

Аудіокнига Блаженнішого Любомира Гузара «Суспільство і влада» – це перша частина трилогії. Близько 5 тисяч примірників цього видання розповсюджуватимуть по всіх церквах Тернополя. Вартує запис розмови з архієпископом 40 гривень, повідомляє ІНТБ

Тернопільським матерям варто шукати нові джерела: з прилавків зникає дитяча питна вода

16 червня у Бучачі працюватиме мобільна податкова бригада