Відкритий лист громадян міста Тернополя до голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока

Поділитися

Шановний пане Олеже!

Історія дала вашій політичній силі унікальний шанс, коли всеукраїнське об’єднання «Свобода» перемогло на місцевих виборах в Тернополі та в особі Сергія Надала здобуло посаду міського голови.
Тернополяни, які довірили вам керувати містом найближчі 5 років, сподівалися, що патріотично налаштовані свободівці з таким самим ентузіазмом будуть реалізовувати передвиборчу програму, як і ходили у вишиванках зі смолоскипами.
Проте, за півроку нічим, окрім скандалів, діяльність «Свободи» в рідному для нас Тернополі не запам’яталася. І це, на жаль, не тільки наша думка.
Так само вважають вигнані на вулицю лікарі поліклініки колишнього комбайнового заводу. Так вважають тернополяни, які місяцями не можуть потрапити на прийом до міського голови. Так вважають батьки дітей, які ледве відстояли школи в своїх мікрорайонах «Кутківці» та «Пронятин». Так вважають лікарі 3-ї лікарні, які мало не втратили свої робочі місця внаслідок непродуманої «реформи» галузі. Так вважають десятки тисяч пенсіонерів та інших пільговиків, яким обіцяли безкоштовний проїзд в громадському транспорті вже протягом першого місяця керування, і якого досі немає, хоча конкурс серед перевізників вже проведений і навіть внесені до умов перевезення певні зміни. Так вважають тисячі водіїв, які щодня оминають ями, які влада так і не спромоглася полатати, хоча двомісячник благоустрою вже закінчився. Так вважать всі тернополяни, яких просто обманули і досі не встановили сміттєсортувальної лінії, яка куплена для потреб міста обласною радою, яку також очолює ваш однопартієць Олексій Кайда.
Чергове рішення міського голови Тернополя Сергія Надала ліквідувати відому не тільки в Тернополі, але і далеко за межами України, гірськолижну школу знову сколихнуло громадськість.
Влада, засліплена бажанням зекономити кошти, замість того, щоб навчитьсь їх для громади заробляти, пішла методом найменшого спротиву – ліквідація.
Таким чином, школа, яка є основою для збірної України з гірськолижного спорту та фрістайлу, яка прославила Тернопіль та Україну у всьому світі, стала заручником недолугої політики міського голови, який не здатний прийняти іншого рішення, окрім як знищити.
Тому публічно звертаємось до вас вплинути на свого побратима міського голову Сергія Надала та навчити його приймати виважені рішення, від яких виграють всі мешканці нашого міста, а не лише купка ваших однопартійців.
В іншому випадку, порадьте йому скласти повноваження міського голови, бо як говорить пункт 7 Декалогу українського націоналіста: не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи.

Ваші побратими та однодумці

Чи пройдено владою тест «на прозорість»?

УНП пропонує львів’янам зустріти 22 червня незваних гостей гробовою тишею