УНП пропонує львів’янам зустріти 22 червня незваних гостей гробовою тишею

Поділитися


22 червня львів’яни мають зустріти російських та українських провокаторів так, як це зробили парижани 1 березня 1871 року під час вступу до Парижа німецьких військ, радять представники  Луганської обласної організації Української народної партії.

«Коли до міста в’їжджатимуть автобуси з Москви, Одеси, Севастополя тощо, Львову варто зустріти незваних гостей гробовою тишею, безлюддям, порожнечею: зачинено всі крамниці, кафе й ресторани, не працюють базари, не ходять маршрутки, не видно жодної автівки, а на будинках – державні прапори з жалобними стрічками й розтяжки на кшталт «Львів сумує за героями, загиблими у Другій світовій війні від рук нацистів і комуністів», – такий сценарій змалювали в Луганській УНП у відповідь на заяву лідера КПУ Петра СИМОНЕНКА про те, що комуністи України та Росії мають намір 22 червня провести спільну акцію у Львові з використанням червоних прапорів, а також на заклики голови ВО «Свобода» Олега ТЯГНИБОКА до львів’ян про масовий вихід на вулиці».

«Чи вистачить у любителів «подорожувати» духу порушити цю тишу?» – запитують в УНП і додають, що кадри такого спротиву обійшли б усю Європу, залишивши опонентам лише розчарування та відчуття поразки».

Довідково. Як відомо, 9 травня у Львові сталися сутички між прихильниками і супротивниками святкування Дня Перемоги під червоними прапорами. Інцидент викликав обурення Росії. Лідер КПУ Петро СИМОНЕНКО заявив, що Компартія України і Компартія Російської Федерації мають намір 22 червня провести спільну акцію у Львові з використанням червоних прапорів. Також мають намір відвідати Львів у цей день і депутати Державної думи Росії. У свою чергу львівська влада, побоюючись нових провокацій, закликала усіх політиків утриматись від проведення 22 червня будь-яких масових акцій.

Відкритий лист громадян міста Тернополя до голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока

У Тернополі переконані, що політика Табачника сприяє відтоку інтелекту з України