Визначено замовників робіт з будівництва та ремонту вулиць і доріг комунальної власності

Поділитися

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян своїм розпорядженням визначив замовників робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.

Замовниками робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області по об’єктах, перелік яких затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 4 травня 2011 року №327, визначено:

– у Бережанському, Борщівському, Бучацькому, Гусятинському, Заліщицькому, Збаразькому, Зборівському, Козівському, Кременецькому, Лановецькому, Монастириському, Підволочиському, Підгаєцькому, Теребовлянському (капітальний ремонт вул. Глещавецької, м. Теребовля), Тернопільському, Чортківському, Шумському районах та у місті Тернополі (капітальний ремонт вулиці Гайової в м. Тернопіль) – Службу автомобільних доріг у Тернопільській області;

– у Теребовлянському районі (капітальний ремонт вул. Паращука, м. Теребовля) та у місті Тернополі (капітальний ремонт автодорожнього шляхопроводу через залізничну колію по вул. Микулинецькій в м. Тернополі /км 2+282 ділянки колії Тернопіль –Копичинці/) – комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс».

Пігментації шкіри. Профілактика та боротьба із ними від тернопільських фахівців “Медікуса”

Губернатор Тернопілля роздає швидкі допомоги від віруючих нетрадиційної християнської течії, яких вже просили не проводити так звану місіонерську роботу