Вісімнадцятий випуcкний

Поділитися

відбулися урочистості з нагоди чергового,  вісімнадцятого випуску учнів обласної профспілкової школи мистецтв. У святковій атмосфері вихованці мистецького закладу отримали свідоцтва про закінчення навчання на різних відділах – образотворчого мистецтва, дизайну та оформлення інтер’єру і музичного. 

Щиро привітали юних з важливою подією у житті директор школи Марія Семків, голва обласної ради профспілок Андрій Присяжний, викладачі, батьки, друзі.

Упродовж п’ятирічного навчання  у профспілковій “альма-матер” кожен з цих молодих, обдарованих людей старався якнайкраще проявити себе в тому чи іншому виді мистецтв, шліфував свою майстерність.

Більшість цьогорічних випускників неодноразово ставали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних і міських конкурсів, виставок, фестивалів тощо. Кращі роботи юних художників школи, розвішані на стінах затишного кафе “Рута”, де відбувався випускний, привертали увагу присутніх своєю оригінальністю та довершеністю.

Збагачені знаннями і практичними навичками в оволодінні живописом, музикою, співом, танцями та іншими техніками, немало випускників планують пов’язати своє майбутнє із навчанням у мистецьких закладах. Не пройшли даремно заняття у стінах школи мистецтв і для інших її вихованців. Адже кожен з них, яку би професію не обрав, крізь усе життя пронесе теплі спогади про уроки прекрасного і вічного, яким є мистецтво.

Багато приємних миттєвостей подарували учасникам свята виступи вихованців школи – випускників, які цього разу вже востаннє виходили на імпровізовану сцену, і наймолодших учнів, які перейняли естафету від старших попередників, щоб надалі тішити і вчителів, і батьків своїми досягненнями та успіхами.


Прес – служба обласної ради профспілок

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В обласній організації профспілки працівників соціальної сфери – новий голова

Дощова погода в Україні не є серйозною загрозою для врожаю, хоча негативно вплине на дозрівання та збирання сільгоспкультур