До Тернополя завітає свято морозива №1 від компанії “Рудь”

Поділитися

3 липня до Тернополя завітає Свято Морозива №1. Організатор дійства  – ПАТ «Житомирський маслозавод» – компанія «Рудь» – найбільший виробник морозива України. На тернопільчан та гостей міста очікує безліч розваг та атракціонів. Початок свята — о 14:30 на площі біля ТРЦ «Подоляни».

Протягом двох тижнів до свята мешканці міста мали змогу куштувати найсмачнішим морозивом «Рудь» та збирати обгортки. Й не дарма. Чим більше обгорток, тим більше рудиків (внутрішня грошова одиниця свята, на яку обмінюються обгортки), а тому розваг, атракціонів та подарунків!

 

Програма свята — надзвичайно насичена і цікава. Кожен, будь то дорослий чи дитина, зможе знайти для себе розвагу. Але єдиним залишається те, що Свято Морозиво дарує радість, море позитиву та посмішок, сприяючи єднанню родин.

 

— Комусь до вподоби стане аквагрим чи татуювання, інші можуть зробити модні зачіски або ж взяти участь у безпрограшній лотереї.

— Малюки будуть в захваті від казкових фігурок із повітряних кульок і неодмінно зрадіють зустрічі з веселими клоунами, слониками Пустунчиками та ляльками-ріжками.

— Такі яскраві моменти життя хочеться запам’ятати на все життя. У цьому допоможе миттєве фото.

 

І це ще далеко не все! Вперше за історію Свята Морозива:

— Ліпка з кольорової глини.

— Батутне містечко.

 

Отже, чекаємо на Вас 3 липня, у неділю, з 14:30

на площі біля ТРЦ «Подоляни»!

Командир корвета «Тернопіль» капітан 3 рангу Григорій Бреєв від себе особисто та від усіх членів екіпажу щиро привітав тернополян

Протягом двох днів на навчально-спортивній базі з біатлону, що у Підгородньому Тернопільського району, тривала відкрита першість Тернопільської області з літнього біатлону