Healthy Life – живи здорово кожну мить!

Поділитися

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь зі 107 країн світу. Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху становлення в ролі лідерів, які хочуть та знають як змінювати світ на краще.

Загальновідомо, що найціннішим для кожної людини є здоров’я. Та як правило, про нього ми пригадуємо уже тоді, коли виникають якісь негаразди. Тому організація AIESEC і вирішила донести молодим людям цінні знання щодо здорового способу життя, корисність занять спортом і туризмом, а також про шкідливість алкоголізму, куріння та інших залежностей, дати можливість учасникам поспілкуватись з іноземними волонтерами та розвинути в молодих людей культурну толерантність.

Зміст проекту:

“Healthy Life” – це національний соціальний освітній проект, основним завданням якого є пропаганда молодим людям здорового способу життя. Участь в проекті сприяє також підвищенню  рівня  володіння  англійською  мовою, особистому розвитку учасників, подоланню мовного бар’єру, культурних стереотипів та виховання  толерантного ставлення до представників інших країн, культур, віросповідань.

Навчання відбуватиметься у вигляді інтерактивних занять з застосуванням ігрових методик протягом шести тижнів. На кожному занятті буде розглядатись нова тема оздоровчої тематики, спрямована на те, щоб молодь усвідомила, що їх здоров’я в їхніх руках. Заняття проводитимуть добре обізнаними іноземними волонтерами, які мають досвід спілкування з молоддю з інших країн. Для максимальної взаємодії тренерів та учнів, групи складатимуться із 20-30 людей.

На учасників також чекає активний відпочино:

–          похід в Нирків на 2 дні;

–          квест по місту;

–          матчі із футболу та волейболу;

–          фестиваль культур за участі іноземців з 9 країн світу;

 

Бонуси від партнерів проекту:

  1. Тренажерний зал “Gladiator” – новий тренажерний зал, який відкрився на Дружбі. Всім учасникам проекту надається безкоштовний абонемент впродовж тривалості проекту.
  2. Танцювальний центр “Ларівель” – зручне розташування в центрі міста. Всім учасникам “Healthy Life” на час проекту надає знижку 70% на абонемент по усіх напрямках танців. Бонус: після закінчення проекту – знижка на 30% для учасників, котрі продовжать заняття в “Ларівель”.
  3. Оздоровчий центр “Солотвино” – відкрив перші в Тернополі соляні кімнати, де розпилюється цілюща сіль із самих печер Солотвина. Надає всім учасникам проекту безкоштовний сеанс, а також знижку 50% на наступні сеанси в соляній кімнаті протягом 1 місяця.
  4. Ресторан «Тернозавр» – оригінальний інтер’єр з неповторними скульптурами динозаврів і доісторичними пейзажами на трьох поверхах комплексу. Може запропонувати смачну європейську та вишукану східну кухню у поєднанні з живою музикою. Фінансовий партнер проекту.

Можливості, які отримає кожен учасник проекту:

• учасникам програми Host Family участь в проекті безкотовна;
• активна громадська діяльність;
• вклад у формування власного здоров’я;
• розширення світогляду;
• робота в команді і можливість проявити свої знання та себе;
• участь в цікавих подіях проекту;
• вдосконалення англійської мови;
• друг-іноземець.

Якщо ти молодий і активний, хочеш змінити своє життя у кращому напрямку – ти на правильному шляху! Цінним досвідом поділяться  волонтери з різних країн світу, допоможуть та навчать тебе новому і невіданному раніше, відкриють секрети здоров’я й радості жителів їх країн.

Пам’ятай: істина завжди проста. Разом з AIESEC відкрий свої силу та здоров’я, проведи літо із позитивом. Це твій шанс! Використай можливість, взявши участь в проекті.

Заходи проходитимуть в місті Тернополі  з 11 липня  по 21 серпня 2011р.

Вартість участі в проекті:

  • 100 грн – за весь обсяг занять (15 занять);
  • 60 грн – за половину занять;
  • 50 грн – за весь обсяг занять, якщо приведеш у проект 2 друзів.

 

Для участі в проекті проекті потрібно заповнити анкету на сайті www.aiesec.te.ua
Контакти:
067 351 05 86

www.aiesec.org

www.aiesec.te.ua
http://vkontakte.ru/healthy.life

Тож не зволікай: заповни анкету учасника

та прийми участь у проекті Healthy Life!

«Київстар» забезпечить українські школи безлімітним інтернетом

Тернопільський науковець Михайло Андрейчин вручив археологам посвідчення членів НТШ