Куди “пропала” Оксана Пекун?

Поділитися

Виявляється, нікуди вона не пропадала. Займаться пані Оксана своєю улюбленою справою – веде програму  «Фольк-music» на УТ-1. Окрім того, активно виступає.

Також  з 20 по 27 червня Оксана Пекун була член журі Міжнародного фестивалю «Сонцерід» у м. Албена, Болгарія, з 13 по 17 червня проходила традиційна поїздка за українськими народним піснями на Черкащину, з 4 по 8 червня Оксана Пекун – член журі Всеукраїнського фестивалю народної творчості «Червона калина» в Алушті.

2 червня у Львові, в  Оперному театрі взяла участь у  Гала-концерті «Зірки України – Львівському цирку». Оксана Пекун – у фіналі концерту зі шлягерами та своїми новими піснями.

У рідному місті востаннє бачили Оксану Пекун зовсім недавно, 13 травня цього року у Тернополі,е на сцені обласного драмтеатру відбувався ювілейний концерт хорової школи «Зоринка», першою випускницею якої і була співачка.

9 травня Пекун можна була почути  у концерті на Першому Національному з піснею Булата Окуджави «Мы за ценой не постоим».

Де найкраще рибалити і засмагати на Тернопіллі?

Щороку другої суботи липня шість областей, теренами яких тече одна з найбільших річок України — Дністер, відзначатимуть День Дністра