Михайло Головко: Алкоголізація України – це страшний конвеєр знищення нації

Поділитися

З ініціативи заступника голови обласної організації ВО «Свобода» Михайла Головка Тернопільська міська рада ухвалила рішення про заборону продажу алкогольних напоїв в нічний час. Уже понад чотири місяці Тернопіль живе за новими правилами – після 22-ої години у жодній торговій точці неможливо купити ні пива, ні горілки, ні будь-якого іншого алкоголю.

Більшість тернополян позитивно сприйняли таке рішення та й користь від нього уже помітна – п’яних на вулицях міста вночі значно поменшало. Це сприяє припиненню зростання алкогольної залежності серед населення та зменшенню кількості злочинів, що скоєні особами у стані алкогольного сп’яніння.

Ініціатор проекту про заборону продажу алкоголю – свободівець Михайло Головко є ще й головою громадської організації «Твереза Тернопільщина». Він особисто не вживає алкоголю вже більше п’яти років.


Михайло Головко зазначає: «За всю тисячолітню історію Україна переживає «найп’яніший» період. Наша держава вимирає, і це підтверджує статистика. Кількість випитого етилового спирту на душу населення у нашій державі перевищує 20 літрів на рік. Згідно норм вважається: 4 літра спожитого алкоголю – розряд «п’яна» країна, 8 літрів – незворотний процес згасання нації».

Свободівець наголошує: «Необхідні однозначні заходи із обмеження вживання алкоголю та недопущення вимирання нації! Адже за 20 років населення України скоротилося майже на 7 мільйонів (від 52 до 45 млн). В середньому це 400 тисяч українців щорічно, з яких – понад 100 вмирають через вживання алкоголю.

 

Неприємно говорити, але Україна займає перше місце в світі по вживанню алкоголю серед дітей та молоді. 40% дітей у віці від 14 до 18 років вже залучені до систематичного вживання алкоголю. Армія алкогольних та тютюнових наркоманів постійно поповнюється, одурманюючі суміші невпинно поглинають нові покоління…

Наголошую, що Україна потребує формування справді тверезницького законодавства. Саме тому я ініціював заборону продажу пива в парках у 2009 році, що дало свої позитивні результати. У  парках стало набагато чистіше та спокійніше, побільшало матерів з маленькими дітьми, які можуть спокійно відпочивати у місцях дозвілля. А в 2011 році – заборону продажу алкоголю у нічний час. Саме ці кроки підтримала громадськість та духовенство міста. Адже вони дають змогу захистити нас та наших дітей від споюванням алкоголем.

Алкоголізація України – це страшний конвеєр знищення нації. На нього вступають ще дітьми, а викочуються – вже алкоголіками. Початок конвеєра – реклама алкоголю. Байдужість, – продовження цього конвеєра. П’яним суспільством легко управляти і тому злочинна антинародна влада робить все, щоб запустити механізм деградації народу. Сподіваємося, що здобудемо для наших дітей та всіх їхніх нащадків свободу від нав’язування алкогольного геноциду.

Прес-служба Тернопільської обласної організації

Переможниця Каннського фестивалю Марина Врода у Тернополі оголила душу

Чи зникне Тернопільська область з мапи України?