«Щепановських» в Тернополі побільшало

Поділитися

У липні 2011 року народним депутатом України Іваном Стойком направлено депутатське звернення на ім’я прокурора Тернопільської області стосовно завершення будівницттва 45-квартирного житлового будинку, будівельні роботи по спорудженню якого проводить ПП « Приватбуд –А». З 2007 року заявниками, які колективно звернулися до Івана Михайловича були укладені договори про пайову участь у фінансуванні вищезазначеного будинку термін здачі якого – II квартал 2009 року. Директор будівництва Шмідт А.Л. ніяких пояснень пайовикам не надає чому ж будівництво припинено, та як стверджують заявники, веде себе грубо і брутально. Таким чином, колектив пайовиків схильний вважати, що їхні «кошти вкладені у будівництво, вкрадені, або використані не за призначенням».
З серпня 2010 року пайовики даремно оббивають пороги найвищих посадовців міста та області, отримуючи замість обіцяних квартир формальні відписки.
Невелика надія на відновлення справедливості у їхній справі з’явилась після видання прокуратурою міста Тернополя до якої скаржники звернулися повторно – постанови про порушення кримінальної справи щодо діянь Шмідта А.Л. Та , на жаль, віз і далі там. Адже жодних слідчих дій по даній кримінальній справі уже 3 місяці після її відкриття не проводиться. Тому губляться в здогадках пайовики, що ж заважає вирішенню їхнього питання «особисті заінтересованості чи низький рівень професійної діяльності слідчих».
Аналогічна ситуація нещодавно спостерігалася щодо діяльності забудовника Зеновія Щепановського відносно якого тривалий час правоохоронні органи відмовляли у порушенні кримінальної справи і тільки після втручання прокуратури Тернопільської області , прокурором міста Тернополя порушено кримінальну справу і розпочато слідство та взято під варту обвинуваченого Щепановського.
Народний депутат сподівається, що обласна прокуратура належним чином відреагує на його запит, застосує всі передбачені Законами України заходи прокурорського реагування та сприятиме справедливому і об’єктивному розслідуванню дій директора будівництва Шмідта А.Л.

Прес – служба народного депутата України Івана Стойка.

Де можна у Тернополі купатись?

Історія Тернополя: “старий парк”