Справи проти Тимошенко розвалюються – це підтвердило СБУ

Поділитися

Всі три кримінальні справи проти Юлії Тимошенко розвалюються. До того ж, весь цивілізований світ – владні структури ЄС і США офіційно заявили, що судилище над Тимошенко є політичним переслідуванням.

Отже, для підстраховки влада Януковича через СБУ порушила проти Юлії Тимошенко нову кримінальну справу за подіями 15 (!!!) річної давнини. З клопотанням звернувся сам голова Партії регіонів – Микола Азаров.

ЮліяТимошенко: “Учора головний «развєдчік» країни пан Хорошковський порушив нову справу проти мене за фальшивками 96 року. Я думаю, що всі, хто спостерігає за політичним репресіями, вже зрозуміли, що три попередні справи – по Кіотських грошах, лікарських машинах, газовій справі – просто розвалилися”.

Теперішнє відкриття справи за епізодами 15-ти річної давнини є насправді компліментом в бік Тимошенко. Це значить, що з часу правління Януковича, за півтора роки пошуків арсеналом слідчих СБУ і Генеральної прокуратури не знайдено нічого більш-менш реального проти неї, щоб засудити. Хоч цього так жадає Янукович.

Якщо СБУ піднімає давно закриті справи 15-річної давнини, то так влада докотиться ще до звинувачення Тимошенко у сприянні Золотій Орді в часи монголо-татарської навали.

Відновлення СБУ закритої і зітлілої справи проти Тимошенко 15 –ти річної давнини лише підтверджує, що три інші справи проти неї просто розвалюються

Тимур Скорбенко

Кращий кондуктор в Тернополі отримала фотоапарат

Друга ліга без тернопільської «Ниви» і білоцерківської «Росі»…