У CREDIT AGRICOLE у Тернополі поки ніхто не виграв

Поділитися

20 липня 2011 року були визначені перші 30 виграшних розрахункових операцій серед власників карток CREDIT AGRICOLE. Згідно з умовами Акції “Розраховуйся карткою – банк оплатить” переможці 1-го туру Акції отримують грошовий приз у розмірі, що є рівним сумі розрахункової операції, здійсненої в торгово-сервісній мережі карткою банку в період з 17.06.2011 по 17.07.2011 (включно).

Максимальна сума виграшної операції – 500 гривень. Половина всіх регіонів України, де представлений банк, мають свого переможця: Київ, Івано-Франківськ, Львів, Херсон, Суми, Чернігів, Одеса, Дніпродзержинськ, Ужгород, Харків, Хмельницький, Донецька та Дніпропетровська області.

Ми чекаємо, що у наступному, другому турі розіграшу призів, який відбудеться 22 серпня 2011, до них доєднаються й інші міста. У другому турі банк розігруватиме наступні 30 грошових призів серед розрахункових операцій, здійснених у період з 18.07.2011 по 17.08.2011 (включно).

Нагадаємо, що Акція триває до 17 вересня (включно). Всього заплановано провести 3 тури, в ході яких визначаться 90 призових операцій.

Щоб приєднатися до Акції, Вам необхідно розраховуватися будь-якими картками CREDIT AGRICOLE в торгово-сервісних точках: в магазинах, готелях, ресторанах, а також у мережі Інтернет. В Акції беруть участь розрахункові операції, проведені як на території України, так і за кордоном.

Щоб підвищити свої шанси на перемогу, Ви можете оформити додаткові картки на всіх членів родини та якомога більше розраховуватися ними.

Якщо у Вас досі немає картки, Ви можете швидко та зручно, всього за двадцять хвилин, отримати картку Миттєва у найближчому відділенні банку CREDIT AGRICOLE.

Ми бажаємо Вам удачі та з нетерпінням чекаємо на результати наступного розіграшу!

Сьогодні день народження святкують відомі тернополяни: Леся Романчук, Михайло Окаринський і Юлія Салабчук

Катя Юриста з тернопільської школи №23 – нова учасниця в конкурсі «Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011»