У Копичинцях відкрили рекреаційний відпочинковий центр

Поділитися

У червні, в Копичинцях, за ініціативи директора Чортківського лісгоспу М.Кільчицького та за активного сприяння лісничого Копичинецького лісництва Ігоря Івашківа, відбулося урочисте відкриття рекреаційного відпочинкового центру.
Ця лісова територія, що неподалік лісництва, колись слугувала неохайним мешканцям міста стихійним сміттєзвалищем, куди вони потаємно викидали різні побутові відходи.

Звичайно, лісівники не могли змиритися з таким явищем. Відвідавши лісництво, керівник Чортківського лісгоспу дав доручення його працівникам вивчити та розглянути варіанти доцільнішого використання цієї ділянки. Разом із копичинецькою громадськістю було вирішено створити тут привабливу відпочинкову зону, яку б із задоволенням відвідували не лише дорослі, а й діти. Після отримання відповідного дозволу закипіла робота. Спільними зусиллями люди зробили оазис краси та дозвілля для кожного бажаючого відпочити після трудових буднів.

Проте, по-особливому зраділи наші маленькі громадяни, оскільки для них передбачили і гойдалки, і пісочниці, й інші атракціони. За це вони і порадували всіх присутніх гарним концертом. Копичинчанам є чудова можливість позайматися спортом, адже у цьому центрі обладнано волейбольну площадку. Словом, почин лісівників заслужив щирої подяки від людей.
Урочисту програму дійства розпочав та вів Ігор Івашків. Лісничий запросив представників духовенства, аби освятити це місце та відправити молебень. Пан Ігор також висловив вдячність усім, хто відгукнувся про допомогу.
Того дня допізна було гамірно й лунав дитячий сміх.
Відкриття відпочинкового центру – одна із двадцяти добрих справ Чортківських лісівників до Дня Незалежності України. А зробили вони таких справ уже чимало.

ТернопільЛіс

Забави у княжому місті Теребовля!

На Тернопіллі створено 225 гектарів нових лісів