Збаразькі баталії між “свободівцями”, бютівцями, регіоналами і “яценюківцями”

Поділитися

У неділю, 3 липня з ініціативи районної організації ВО «Свобода» на центральному стадіоні Збаража відбувся турнір з міні-футболу на кубок Романа Шухевича. У боротьбі за почесний трофей участь взяли чотири збірні команди депутатів районної та міської рад від Партії регіонів, ВО «Батьківщина», «Фронту змін» та ВО «Свобода».

Розпочали змагання з міні-футболу депутати від ПР та ВО «Батьківщина». Регіонали впевнено вступили у гру і вже на початку першого тайму Анатолій Яцина та Василь Липка відкрили рахунок, забивши у ворота суперників два м’ячі. Третій гол у виконанні Ігоря Колоска визначив остаточний результат гри – 3:0 на користь збірної Партії регіонів.

Друга гра між депутатами від ВО «Свобода» та «Фронту змін» була доволі результативною з обох сторін. Три голи свободівцям забили Василь Сенчишин та Володимир Богайчук. Але чотири м’ячі, авторами яких стали депутати-свободівці Роман Напованець та Андрій Волуйко, стали переможними для команди ВО «Свобода». Гра завершилася з рахунком 4:3.

Рахунком 3:0 на користь депутатів від Партії регіонів завершилася третя гра між регіоналами та свободівцями. У четвертій грі перемога була за депутатами від «Фронту змін», які у ворота б’ютівців забили чотири м’ячі(відзначилися Василь Сенчишин та Сергій Осадчий).

Найбільш гострою та азартною була боротьба у фінальному матчі турніру між лідерами змагань – депутатами від ПР та «Фронту змін». Гра завершилася рахунком 2:1 на користь збірної команди депутатів від партії Арсенія Яценюка.

У останній, шостій грі зустрілися депутатати від ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина», яка стала переможною для б’ютівців, котрі впевнено забили у ворота суперників 4 голи, обігравши їх з рахунком  4:1.

Призове перше місце та кубок Романа Шухевича здобула збірна команда депутатів міської та районної рад «Фронту змін». Друге місце – у Партії регіонів, третє – у ВО «Батьківщина», четверте – у ВО «Свобода».  Найрезультативнішими гравцями турніру стали регіонал Анатолій Яцина та б’ютівець Валерій Домбик, повідомляє http://narodne-slovo.te.ua

Наруга над державними символами!

Петро Багрій та Микола Герас зі Збаража поїдуть на Чемпіонаті світу з гирьового спорту