1 вересня у Тернопільському технічному університеті відбудеться телеміст з Таджикистаном

Поділитися

1 вересня о 6 год. ранку в читальній залі науково-технічної бібліотеки Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (кор.№2, ауд.58) відбудеться телеміст з технологічним університетом Таджикистану (м.Душанбе) у рамках подальшого розширення співпраці між Україною і Таджикистаном та з нагоди створення центру дистанційного навчання ТНТУ ім.І.Пулюя в Таджикистані, повідомили «Про все» у відділі зв’язків з громад кістю техуніверситету.

Це перший створений в Таджикистані центр дистанційної освіти з українськими вищими навчальними закладами. Центр провадитиме навчання за бакалаврськими програмами за напрямками підготовки фахівців з менеджменту і автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

У телемості приймуть участь: президент Таджикистану Емомалі Рахмон, міністр Таджикистану Абдуджаббор Рахманов, ректор Технологічного університету Таджикистану Нуралі Шоєв та перший проректор ТНТУ ім.І.Пулюя Митник М.М. і проректор з науково-педагогічної роботи Дячук С.Ф., які знаходяться з робочою поїздкою в Таджикистані. ТНТУ ім.І.Пулюя будуть представляти: ректор Ясній П.В., начальник відділу міжнародних зв’язків Лазарюк В.В., декан факультету по роботі з іноземними студентами Ковалюк Б.П. та студенти факультету, в тому числі з Таджикистану.

Під час телемосту для студентів новоствореного центру дистанційного навчання зав. кафедрою фізики ТНТУ ім.І.Пулюя доц. Скореньким Ю.Л. буде прочитанга лекція “Фізика у ХХІ столітті”.

До мера Тернополя завтра завітають правоохоронці

Хакерська атака на опозиційний сайт ” Луганський край”