71 “сотка” землі в Байківцях під Тернополем коштує 230 тисяч

Поділитися

В мальовничому куточку на березі річки Гніздечна за 2 км від обласного центру по трасі Тернопіль-Кременець-Рівне знаходиться земельна ділянка загальною площею 0,71 га. Маркетингове дослідження розміщення даної ділянки показало, що природній потенціал дає можливість організувати будівництво високої якості з достатньою нормою прибутковості.
Через недостатню кількість в приміській зоні міста Тернопіль закладів громадського харчування ця земельна ділянка є ідеальною для будівництва чудового ресторанного закладу, відкриття цивілізованого місця для відпочинку (мотелю).
Земельна ділянка розташована за 150 м від основної дороги, де проходить активний двосторонній рух транспорту. Чудово проглядається з проїжджої частини.
Характеризується доброю транспортною доступністю. Зручний під’їзд з твердим покриттям.
Рельєф ділянки рівнинно-горбистий, що дає можливість будівництва нестандартного мотельно-ресторанного закладу. Ділянка частково асфальтована. Огороджена.
На земельній ділянці розміщені адміністративно-господарські будівлі площею 390 кв.м.
Інженерно-технічне забезпечення: електропостачання – власна ТП потужністю 360 кВ; водопостачання – свердловина; газопостачання – 500 м від об’єкта; каналізація – септик; наявні пожежні резервуари.
Земельна ділянка перебуває у приватній власності, що підтверджується державним актом на право власності на землю.
Можливе призначення: будівництво мотелю, ресторанно-відпочинкового комплексу, виробничо-складського підприємства.

«Трансформація політики конвергенції доходів населення в процесі розширення Європейського Союзу»

Знайомтесь, найповажніший будівельник Тернополя Богдан Мельник