Адміністрація в чергове підставила Президента

Поділитися


Законопроект «Про чисельність Збройних Сил України на 2012 рік» внесений Президентом як невідкладний для позачергового розгляду у Верховній Раді, підготовлений дилетантами та компрометує Президента України, вважає заступник голови Української партії, кадровий офіцер Олег Олійник.

На його думку, права рука не знає, що робить ліва. «В той час, як міністр оборони закликав вигнати комерційні структури з армії, які неодноразово призводили до виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема до відсутності харчів у солдат, Адміністрація Президента говорить про передачу матеріально-технічного забезпечення життєдіяльності ЗСУ комерційним структурам».

Олег Олійник також наголосив на небезпеці втручання у військові справи українофоба Табачника, який комерціалізував майже всю освіту, а тепер вирішив «підім’яти» під себе навчальні військові заклади.

«20 років військові бариги знищували центри підготовки молодших спеціалістів, продавали майно, будівлі, землі, техніку, де навчали молодших спеціалістів – професійних сержантів і старшин, а тепер, на 20-му році Незалежності, говорять про вдосконалення цих навчальних центрів, яких вже давно не існує», – підкреслив Олег Олійник.

Також він висловив обурення з приводу некомпетентного ставлення до арсеналів і складів, які планують розформувати, як неперспективні. «Адже там зберігається не надлишкове озброєння, а стратегічні мобілізаційні запаси для збройних сил».

Українська партія вважає, що в першу чергу потрібно перейти до контрактної армії, яка зменшить чисельність призову і витрати на призовників – це і буде ефективне скорочення без втрати обороноздатності.

Прес-служба Української партії

На Тернопільщині та Волині розпочалося спільне командно-штабне навчання двох окремих бригад 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України

Голова Тернопільської облради йде на рекорд