Біля Тернополя продається 10-ти гектарний санаторій “Веселка” за 3 млн. доларів

Поділитися

Унікальна пропозиція, яка не має аналогів по місцю розташуванню в місті Тернополі!
В мальовничому екологічно чистому лісовому масиві – урочище «Чорний ліс» функціонує оздоровчий санаторій «Веселка». Маркетингове дослідження розміщення ділянки показало, що даний об’єкт є унікальним за своїми перспективами і природній потенціал його дає можливість організувати будівництво нестандартного житла, облаштування рекреаційної зони.
Санаторій має  вигідне місце розташування: 1 км від міста Тернопіль та поряд з кільцевою дорогою міста.
Характеризується доброю транспортною доступністю. Влаштовано під’їзд з твердим покриттям. Територія  огороджена.
Об’єкт знаходиться в живописному місці, у лісі, серед могутніх дерев та пахучих трав, куди не доходить шум цивілізації, що надасть можливість повноцінно відпочити, надихатись свіжим цілющим повітрям, послухати дзвінкий переспів птахів, отримати душевний комфорт та задоволення, що дуже важливо під час проживання та ефективного відпочинку.
Велетенські сосни, могутні дуби і свіже повітря створюють своєрідний  за своїми цілющими властивостями мікроклімат. Затінок і прохолода влітку, зелень дерев, п’янкий букет ароматів хвої, квітів і цілющих трав – все це наповнить майбутній об’єкт аурою здоров’я.
Площа земельної ділянки – 9,86 га (з них 7 га – змішаний ліс).
Приміщення санаторію введені в експлуатацію в 1991 році.  Комплекс будівель площею 4083,8 кв.м. До складу санаторію входять: 4 спальні корпуси, 2 лікувальних, їдальня, адміністративний корпус, господарські приміщення, гаражі.
На території санаторію є відкриті спортивні майданчики, обладнані для гри у волейбол, баскетбол, готовий стадіон.
Інженерно-технічне забезпечення: електропостачання (2 власні ТП), газопостачання, водопостачання (міський водопровід та свердловина глибиною 96 м),  опалення – автономна газова котельня, каналізація міська.
Можливе призначення: будівництво житлового масиву, розважально-відпочинкового комплексу тощо.

“Клініка Медікус” у Тернополі пропонує якісне лікування очей

Газета «RIA плюс» зареєстрована на вулиці… Радянській