Як продається державне майно на Тернопіллі

Поділитися

8 серпня 2011 року у регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області відбувся аукціон з продажу 2 об’єктів державної форми власності.

До продажу на аукціоні пропонувалися 4 об’єкти державної власності:

Частина нежитлового будинку (побутового корпусу) площею 1611,4 кв.м., що знаходиться на балансі ВАТ “Українська тютюнова компанія”, за адресою: вул. Шевченка, 15, м. Монастириська.

  1. Нежитлова будівля адміністративного будинку (літ. А) площею 30 кв.м. разом із земельною ділянкою, що знаходиться за адресою: вул. Колійова (Горького) 49, смт. Козова, Тернопільської області.
  2. Нежитлова будівля прохідної (літ. Г) площею 8,4 кв.м. разом із земельною ділянкою, що знаходиться за адресою: вул. Колійова (Горького) 49, смт. Козова, Тернопільської області.
  3. Будівля колишньої їдальні площею 185,6 кв.м., яка не увійшла до статутного капіталу ВАТ„ Зоря ”в процесі приватизації, але перебуває на його балансі та знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 64 а, с. Зарубинці, Збаразького району, Тернопільської області.

 

Однак, заяви на участь в аукціоні поступили лише на 2 об’єкти – нежитлову будівлю адміністративного будинку (літ. А) площею 30 кв.м. (разом із земельною ділянкою), що знаходиться за адресою: вул. Колійова (Горького) 49, смт. Козова, Тернопільської області та будівлю колишньої їдальні площею 185,6 кв.м., яка не увійшла до статутного капіталу ВАТ „Зоря” в процесі приватизації, але перебуває на його балансі та знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 64 а, с. Зарубинці, Збаразького району, Тернопільської області.

Першим на продаж виставлялася нежитлова будівля адміністративного будинку (літ. А) площею 30 кв.м. (разом із земельною ділянкою). Початкова вартість продажу об’єкта (з у рахуванням ПДВ) складала 12057 грн. В результаті проведених торгів вартість об’єкта зросла до 13290 гривень.

Початкова вартість продажу (з урахуванням ПДВ) будівлі колишньої їдальні площею 185,6 кв.м., яка не увійшла до статутного капіталу ВАТ „Зоря” в процесі приватизації, але перебуває на його балансі становила 17413 грн. В процесі торгів кінцева вартість об’єкта зросла до 19170 гривень.

Крім того, у серпні РВ ФДМУ по Тернопільській області пропонує до продажу державну частку у статутному капіталі ТзОВ “СП Керамік” (87,95% статутного капіталу товариства) – конкурс призначено на 26 серпня 2011. А на 30.08.2011 року призначено конкурс з продажу пакета акцій (96,129% статутного капіталу) публічного акціонерного товариства „Тернопільський радіозавод „Оріон” (останній день прийому заяв 22 серпня 2011 року), повідомили “Про все” у   прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Не всім щастить за 700 доларів масажувати бабці п’ятки або Репортаж із життя заробітчан

«Громадянська позиція» закликає відзначити День Незалежності Народним маршем