«Київстар» передав громаді Тернополя відновлений фонтан «Спогад» на міському ставі

Поділитися


Напередодні Дня міста Тернополя «Київстар» завершив процедуру передачі у власність громади міста плаваючого фонтану на міському ставі, що був відновлений у 2007 році на замовлення компанії.

Відновлений плаваючий фонтан запрацював на Тернопільському ставі 23 вересня 2007 року. Його було зроблено за ексклюзивним проектом в Німеччині. На замовлення „Київстар” обладнання для водограю виготовила німецька компанія OASE, яка є світовим лідером у виробництві професійного фонтанного обладнання та працює в цій галузі понад півстоліття. Новий водограй замінив плаваючий фонтан, що був збудований у 1974 році та милував око не одного покоління тернополян. В результаті проведеного Тернопільською міськрадою конкурсу на найкращу назву фонтану водограй у 2008 році отримав назву «Спогад». Компанія «Київстар» обслуговувала фонтан власними силами протягом кількох років, пізніше сервіс для водограю забезпечувало міське комунальне підприємство «Тернопільводоканал».

Менеджер зі зв’язків з громадськістю Львівської філії «Київстар» Віктор Гальчинський:

«Напередодні Дня міста водограй, що є унікальною пам’яткою Тернополя та був відновлений компанією «Київстар» у 2007 році, був переданий у власність громади міста. Сподіваюся, що мешканці та влада міста дбайливо ставитимуться до окраси Тернопільського плеса, і відновлений фонтан милуватиме око не одному поколінню тернополян та гостей міста».

«Київстар» бере активну участь у розвитку соціальної інфраструктури Тернополя і області. Окрім плавучого фонтану, компанія подарувала місту футбольний майданчик зі штучним покриттям в гідропарку «Топільче», відбудувала корпус початкової школи села Космирин Бучацького району, що потерпів від стихії 2008 року, надавала допомогу сиротам – випускникам Коропецької школи-інтернату, а також запровадила послугу виклику екстрених служб за допомогою SMS-повідомлень для осіб з вадами слуху, що мешкають у Тернополі.

Пукач назвав Кучму і Литвина замовниками вбивства Ґонґадзе

Як у Підволочиську підбирали кадри для “Нашої ряби”