Прогалини в Теребовлянському бюджеті

Поділитися

Проведеною ревізією Теребовлянського міського бюджету виявлено порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 443,7 тис. гривень.

Так, внаслідок безкоштовного використання 17 суб’єктами господарювання 2,17 га земель під господарськими будівлями та будівельними майданчиками місцевими бюджетами недоотримано коштів на загальну суму понад 280 тис.грн.

Крім того, внаслідок недотримання двома суб’єктами господарювання умов укладених договорів заборгованість з орендної плати за використання земель міста, термін сплати якої минув станом на 1 січня 2011 року,  склала майже 68,8 тис.грн. Як наслідок, місцевими бюджетами недоотримано доходів на вказану суму.

Міська рада в червні 2010 року за фактично невиконані роботи перерахувала 15 тис. грн. ТОВ «Юніон Енерго Сервіс», що призвело до незаконного використання коштів. Проведеною перевіркою вартості робіт по реконструкції тротуарів, включених підрядниками в акти виконаних будівельних робіт, встановлено її завищення на суму 1,7 тис. гривень.

Крім того, міською радою оплачено вартість спожитого природного газу за сторонню юридичну особу, що також призвело до збитків на суму 11,9 тис. гривень.

За нецільовим призначенням використано кошти бюджету розвитку в сумі 20 тис. гривень.

Внаслідок застосування завищеної ставки зборів до державних цільових фондів зайво перераховано 42 тис. гривень.

За неякісне проведення інвентаризації в 2010 році та виявлені порушення фінансової дисципліни на посадових осіб міської ради складено 5 протоколів про адміністративне порушення за ст. 164-2 КУпАП. 

Матеріали ревізії передані до прокуратури Тернопільської області, повідомили “Про все” у  прес-службі КРУ

в Тернопільській області

Равнєніє на трибуну

Як на Тернопільщині ревізували училище сфери послуг та туризму