Шостого липня в Тернопільському центрі зайнятості відбувся круглий стіл в рамках проекту «Організація інформаційно-профорієнтаційних послуг для молоді»

Поділитися

Реалізує цей проект  Тернопільський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодіжний центр працевлаштування» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Круглий стіл був організований для безробітної молоді, яка закінчила ВНЗ. Організатори семінару ставили перед собою мету навчити колишніх студентів правильно та ефективно шукати роботу. Розкрили перед ними усі сторони цього непростого та відповідального процесу. А саме: розповіли про правильність написання резюме, правила проходження співбесіди та багато інших важливих моментів, що допоможуть учасникам семінару в успішному працевлаштуванні.
На зустрічі було розглянуто актуальні питання щодо працевлаштування молоді в місті Тернополі.
“”Молодіжний центр працевлаштування” розробив новий проект, що спрямований на вирішення проблеми непопулярності робітничих професій. Реалізовуємо його за підтримки міжнародного фонду “Відродження”. – розповідає голова ТОО ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування” Білінська Христина.
Директор міськрайонного центру зайнятості Анатолій Куриляк зазначив: “Власникам дипломів робітничих спеціальностей легше знайти роботу, причому із хорошою зарплатнею.”
Важливою була інформація про створення автоматизованого мобільного робочого місця психолога, на базі Тернопільського обласного молодіжного центру праці, де кваліфікований спеціаліст безкоштовно надаєпрофорієнтаційні послуги для учнівсько-студентської та безробітної молоді.
На семінарі для випускників ВНЗ, які стали на шлях пошуку роботи, надавались консультації психолога та юриста ТОО ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування”. Рекомендації спеціалістів спрямовано на ефективне засвоєння техніки пошуку роботи людям, які нещодавно закінчили ВНЗ.
Після семінару кожен з учасників мав змогу пройти комп’ютерну психодіагностику, отримати профорієнтаційні послуги психологів ТОО ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування”. Бажаючим надано індивідуальні послуги юриста щодо питань працевлаштування.

Як у Тернополі пікетують облдержадміністрацію через “справу Тимошенко” і політичні репресії

Восьме засідання сорокової сесії Тернопільської обласної ради відбудеться 18 серпня