Sinoptik: Погода в Тернополі та Тернопільській області на четвер, 18 серпня

Поділитися

У четвер в Тернопільській області очікується переважно ясна погода. У Тернополі, Бережанах, Борщеві, Бучачі, Збаражі, Кременці, Підгайцях, Шумську опадів не передбачається протягом усього дня. Температура повітря вночі +14…+15, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +24 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. До кінця тижня очікується мінлива хмарність, у неділю – дощі.

Погода в Україні на четвер, 18 серпня.

У четвер в Україні збережеться мінлива хмарність. На більшій частині країни опадів не прогнозується. Тільки в Криму, у східних та місцями в південних областях пройдуть короткочасні дощі. Температура повітря в усіх регіонах знизиться до +12…+17 вночі та до +20…+29 градусів удень. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.

 

У північних областях очікується переважно ясна суха погода. У Сумській області вночі пройде невеликий дощ. Вночі повітря прогріється до +17 градусів, удень – до +22. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

 

У південних областях буде хмарно з проясненнями, на більшій частині регіону опадів не прогнозується. У Запорізькій області пройдуть короткочасні дощі. Вночі очікується підвищення температури до +20 градусів, удень – до +24…+29. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на всій території півострова – дощі. Вночі температура повітря складе +22 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +24 до +27 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

 

У східних областях хмарно з проясненнями, прогнозується дощова погода. Вночі +17…+19 градусів, денна температура повітря складе +22…+26. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується ясна суха погода. Температура повітря підвищиться вночі до +10…+15 градусів, удень – до +24…+27. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах збережеться сонячна погода, опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +11 до +14, вдень до +25 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність, переважно без опадів. Вночі стовпчики термометрів покажуть +14…+18 градусів, удень – від +20 до +26. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Поради і на добре і на зле. З мене роблять ворога народу

Щоб ви спитали б у голови Тернопільської облради?