Тернопільський державний телеканал ТТБ став рупором комуністів і закликає до проведення «червоного терору»

Поділитися

У липні уся Тернопільщина вшановує пам’ять своїх земляків, які  безневинно були схоплені  репресивною машиною червонопрапорних окупантів і розстріляні 1941 року в катівнях НКВС. У цей же час Тернопільська обласна державна телерадіокомпанія цинічно демонструє фільм, в якому пропагується комуністична ідеологія і мовою північного сусіда послідовники леніна і сталіна погрожують «показати силу кулака» і запровадити «червоний терор».

«Демонстрація подібного фільму державним телеканалом є знущанням над пам’яттю десятків мільйонів українців, які  віддали своє життя в боротьбі з «червоною чумою», що прокотилася нашим краєм. 20 рік української незалежності вже був осквернений новітньою окупаційною владою через спробу прирівняти кривавий червоний прапор, під яким здійснював злочини комуністичний режим, до державного стяга. Лише завдяки рішучому опору українських патріотів, що  стали на захист державних символів і не дали спаплюжити честь борців за українську незалежність,  червоне знущальне ганчір’я не було розвішано по усій державі, а тепер згідно з  рішенням Конституційного суду визнано неконституційним.

Але червона істерія та антиукраїнська сутність теперішньої проросійської окупаційної влади не стихає, а набирає обертів. Завдяки редакційній політиці державного телеканалу ТТБ, що демонструє фільм, зміст якого є не лише знущанням над  пам’яттю полеглих  мільйонів українців, але й суперечать чинному законодавству та нормам суспільної моралі. Використані у фільмі тези щодо проведення «червоного терору», який, як відомо, за визначенням є найгострішою формою боротьби проти політичних і класових супротивників із застосуванням насилля аж до фізичного знищення, можуть кваліфікуватися за статтею 129 Кримінального Кодексу як  погроза вбивством. А використання у фільмі мови іншої держави свідчить лише про зв’язок між кремлівськими хазяями та комуністичною п’ятою колоною, які спільно реалізовують в сучасній українській державі сценарій новітньої окупації.

«Фракція ВО «Свобода» в Тернопільській обласній раді вимагає від правоохоронних органів розслідування щодо демонстрації Тернопільською обласною державною телерадіокомпанією згаданого фільму та притягнення до відповідальності винних осіб. Ми не маємо права допустити,  щоб державне телебачення стало рупором антиукраїнських сил», – зазначив голова фракції ВО «Свобода» в Тернопільській обласній раді Олег Сиротюк, повідомили “Про все” у прес-службі Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Суд виніс вирок стосовно автоперевізників, які грубо порушили законодавство про працю

У «Тернопільміськтеплокомуненерго» новий директор