У Бережанах завершився літній табір для дітей «Веселі Канікули з Богом»

Поділитися

Він став однією з найяскравіших подій в райцентрі Тернополя, адже два тижні щирих, теплих усмішок та обіймів промайнули, як один день, залишивши слід у серцях та душах дітей та аніматорів. Табір проходив при парафії церкви Пресвятої Трійці для дітей віком від 8 до 16 років.
Діти проводили свій вільний час у здоровому, веселому товаристві, а, найголовніше, виховувалися на християнських засадах. Цікава та насичена програма чекала на них щодня. Центральне місце у програмі займала катехизація, котру провадили священики та брати семінаристи.

Крім того діти мали можливість проявити свої таланти у більш, ніж десяти гуртках. Результати їхньої праці можна було побачити на святковому концерті. Відтак, театральний гурток представив глядачам сценку «День на ВК», дівчата з танцювального гуртка милували око прекрасним рок-н-роллом. Також була організована виставка робіт інших гуртків: розмальовки, аплікації, листівки, файнички, маски…
Кожен учасник «Веселих Канікул з Богом» мав можливість проявити свою спритність, уважність, мужність та ряд інших чеснот, беручи участь у великих та малих іграх, співах і танцях–бансах, які полюбляють не лише діти, але й їхні батьки.
Новинкою цьогорічних «Веселих Канікул» була проща до Зарваниці. Багато учасників вперше побували на Чудотворному Марійському місці, вперше чули таємничу історію зцілення монаха, який прибув сюди у далекому XIV столітті, та вперше просили ласк у Зарваницької Матері Божої, а також отримали благословення правлячого Ієрарха Тернопільсько-Зборівської Єпархії Владики Василія (Семенюка), який радо вітав усіх учасників «Веселих Канікул з Богом».

п.с Хочеться сказати щире спасибі всім людям, які спричинилися до того, щоб “Веселі канікули з Богом” в Бережанах відбулися. Щиро дякуємо!

Прес-служба єпархії,

подав Роман Демуш

У Зборові – нова настоятелька

Світовий День молоді у Бережанах