У Тернополі засудили подружжя , що збувало нарктотики, вирощені у гаражі

Поділитися

Апеляційний суд Тернопільської області залишив у силі вирок суду першої інстанції щодо тернополянина, засудженого за ст.ст. 310, 307 Кримінального кодексу України та його дружини – за ст. 307 Кримінального кодексу України.

Подружжя визнане винним у розповсюдженні наркотиків власного виробництва. У гаражі свого помешкання чоловік облаштував цех для вирощування, заготівлі та переробки марихуани. У цьому приміщенні тернополянин створив тепличні умови і встановив відповідне обладнання для швидкого росту наркотичних рослин та задля збільшення їх урожайності (запроваджена система штучного освітлення, вентиляції та провітрювання тощо).
Вирощені у гаражі рослини чоловік відразу ж висушував, а потім подрібнював на електричній кавомолці, зважував на вазі та розфасовував для подальшого збуту. Дружина допомагала йому у розповсюдженнні зілля.
Вироком Тернопільського міськрайонного суду громадянин Д. засуджений на 5,6 років позбавлення волі, з конфіскацією всього належного йому майна, а його дружина – на 5 років позбавленя волі, з встановленням іспитового строку на 2 роки, повідомили “Про все” у прес-службі прокуратури області

Замки Тернопільщини. Історія, яку втрачаємо

Депутати обласної ради від Партії регіонів не підтримали питання розвитку установи облради Монастириський обласний комунальний музей лемківської культури і побуту. Як це було (ВІДЕО)..