В УГКЦ триває фотоконкурс «Гідність людини – як ми її бачимо»

Поділитися

«Гідність людини — як ми її бачимо» — тема конкурсу світлин, який у рамках V Суспільних днів УГКЦ організовують Комісії УГКЦ «Християнської єдності» та «Справедливість і мир». Конкурс, що розпочався 25 липня, триватиме до 25 вересня 2011 року, повідомляє сайт Екуменізм в Україні.

Як зазначають організатори, мета фотоконкурсу — «заохотити небайдужих людей різних конфесій до висвітлення подій з життя суспільства і Церкви, сприяти активізації діяльності парафіяльних спільнот, а також спробувати осмислити та відтворити через фотооб’єктив одну з найцінніших християнських рис людського існування — гідність».

Для участі у конкурсі слід висилати авторські фотороботи: максимальна кількість — 5 штук, цифровий формат jpg (jpeg), роздільна здатність – 300 dpi. Термін подання з 25 липня до 25 вересня 2011 року. Фотоматеріали та контактну інформацію учасника надсилати на електронну адресу: jpc@ugcc.org.ua.

Роботи переможців будуть відзначені цінними призами та представлені під час V Суспільних днів УГКЦ, які відбудуться в листопаді цього року. Організатори заходу залишають за собою право використовувати фотоматеріали конкурсу у виставках, публікаціях та соціальній рекламі.

У Пронятині відновили хрест на честь скасування кріпацтва

Богословську освіту можна здобути навчаючись он-лайн на дистанційній програмі в УКУ