Вітання голови обласної ради Олексія Кайди з нагоди Дня міста Тернополя

Поділитися

Дорогі тернополяни !

Прийміть найщиріші вітання з Днем найкращого для усіх нас міста – з Днем Тернополя!

Наше древнє, мало що не півтисячолітнє місто( Тернополю – 471 рік), горде своєю славною історією, залишається вічно молодим. Не скорений жодним загарбником Тернопіль завше був джерелом національного духу, оборонцем національних святинь, залишався вірним національним символам. У роки найважчих випробувань на його вулицях лунала українська мова, тернополяни співали українських пісень, попри найжорсткіші заборони та переслідування були ревними вірянами церкви. Місто одне з перших зруйнувало тоталітарні символи комуністичного режиму та підняло синьо-жовтий прапор.

Чиста блакить Тернопільського ставу, смарагдова зелень парків, розмаїття квітників викохали не одне покоління поетів, музикантів, композиторів та художників.  Тернопіль славний своїми акторами, письменниками, науковцями, – усіма своїми мешканцями. Ви, дорогі тернополяни, – найбільше, найцінніше багатство нашого міста!

Тож усією громадою плекаймо наш рідний Тернопіль, бережімо його пам’ятки та пам’ятники, збагачуймо духовні скарбниці, аби століття вперед доброю славою було овіяне його ім’я. А Вам, дорогі краяни, велике спасибі та доземний уклін за всі потуги, зусилля, що прикладаєте для розвою міста, за всю любов, яку віддаєте красеню Тернополю.

Голова Тернопільської обласної ради                          Олексій Кайда

Вітання голови обласної ради Олексія Кайди з нагоди Дня Незалежності України

Комітету опору диктатурі запрошує на відзначення Дня Незалежності України в Тернополі