Виявлено порушення в Бучацькому коледжі

Поділитися

 

КРУ в Тернопільській області провело планову ревізію фінансово-господарської діяльності у Бучацькому коледжі Подільського державного аграрно-технічного університету.
Ревізією встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 144,7 тис. грн.
Так, за I квартал 2011 року коледжем не було нараховано плату за освітні послуги 42 особам, внаслідок чого недоотримано доходів на суму майже 56 тис. грн. Ще близько 3 тис. грн. коледжем недоотримано через ненарахування 12 мешканцям плати за послуги водопостачання та водовідведення.
Ревізією встановлено низку порушень при нарахуванні зарплати та стипендій.
Порушуючи вимоги чинного законодавства, 25 працівникам коледжу не донараховано та не виплачено заробітної плати на загальну суму 24 тис. грн., 35 працівникам зайво нараховано та виплачено заробітної плати та відпускних на суму 22 тис. грн.
Незаконні виплати заробітної плати призвели до зайвого перерахування внесків до державних цільових фондів на суму 8 тис.грн.
Також бухгалтерією коледжу не проведено індексацію стипендій, внаслідок чого студентами недоотримано 10 тис. грн.
Крім цього, із загального фонду кошторису зайво використано майже 17 тис. грн. на оплату комунальних послуг, які надавались студентам контрактної форми навчання та не були покриті коштами спеціального фонду кошторису.
Внаслідок завищення вартості будівельних робіт коледжем незаконно використано 2 тис. грн.
За допущені фінансові порушення 7 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Виявлені фінансові порушення усунуто в повному обсязі.
Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Тернопільської області.

Прес служба КРУ в області

Дивних істот, породжених уявою українського скульптора Олега Пінчука та втілених його ж руками у бронзі, привезли до Тернополя

На 20 річницю Незалежности Олег Тягнибок із побратимами здійснили заплив через Дніпро