17 вересня Микола Томенко розповість про легендарний Збаразький замок, що на Тернопільщині

Поділитися

З 10 вересня на телеканалі «ТВі» розпочався цикл телепередач, присвячених фіналістам всеукраїнського конкурсу «7 чудес України: замки, фортеці, палаци»».

Ведучим передач став відомий громадський і політичний діяч Микола Томенко, ініціатор та голова Оргкомітету акції «7 чудес України».

Телевізійний проект «7 чудес України з Миколою Томенком» цікаво та доступно розповість про унікальність кожного з 21 фіналіста акції.

В основу програм лягли розповіді про створення цих об’єктів, їх історичну долю та непересічну легендарність. Глядачі дізнаються про маловідомі та загадкові факти, які мали місце в цих замках, фортецях та палацах.

Отже, метою програми «7 чудес України з Миколою Томенком» – по-новому відкрити ці об’єкти, дізнатися їхні таємниці, оцінити культурну, історичну та архітектурну значущість.

 

Телепередачі транслюватимуться на каналі «ТВі» щотижня. Перша програма вже з’явилася в ефірі, цього тижня  (субота, 17 вересня, о 20:00) Микола Томенко розповість про легендарний Збаразький замок, що на Тернопільщині.

Нагадаємо, що загальнонаціональна акція «7 чудес України» була започаткована Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» у 2007 році. Тоді, за результатами акції країна визначила «7 історико-архітектурних чудес України». Вже за рік відбувся другий етап акції – «7 природних чудес України».

Зараз триває третій етап акції – «7 чудес України: замки, фортеці, палаци».

22 серпня серед 138 претендентів з усіх областей України експерти обрали 21 фіналіста: 7 найкращих замків, 7 найкращих фортець та 7 найкращих палаців.

За умовами конкурсу, остаточних переможців акції буде визначено шляхом експертного та Інтернет-голосування (50/50).

Триватиме голосування до 1 грудня 2011 року, а  обрати власну сімку переможців та віддати за них свій голос можна на офіційному сайті акції http://7chudes.in.ua.

У Борщові соцзахист не захищає бюджетну копійку

Чому у Тернополі зростуть тарифи на житлово-комунальні послуги?