3-4 вересня у Борщеві проходило святкування 555-ої річниці міста під девізом «Рідне місто моє! Ти Надзбруччя коштовна перлина»

Поділитися

Розпочалося святкування на майдані Незалежності відкриттям виставки «Моєму Борщеву – 555» за участю усіх підприємств, організацій та установ Борщева, де були представлені композиції з квітів, продукції місцевого виробництва.

Борщівський районний центр зайнятості під час урочистостей презентував послуги служби зайнятості у „Мобільному центрі професійної орієнтації”. Тут усі, хто бажав, ознайомилися з профінформаційними папками з описами професій, переглянули відеоролики про робітничі професії, пройшли профдіагностичне тестування. І діти, і дорослі охоче брали із собою буклети, проспекти та іншу видавничу продукцію служби зайнятості, в якій розкрито суть кожної із послуг служби зайнятості, дано характеристику багатьом професіям.

Цікаво те, що працівники Борщівського райцентру зайнятості проводили інформаційно-роз’яснювальну і профорієнтаційну роботу у вишиванках. Вони також представили на суд глядачів власні оригінальні квіткові композиції та вишивки, якими прикрасили «Мобільний центр професійної орієнтації».

Де у Тернополі якісно лікують зір?

В Україні відкриють сайт з даними про затримки авіарейсів