Максим Галкін здає аналізи на рак

Поділитися

Пародист і ведучий Максим Галкін здає аналізи на рак. Обоє батьків зірки померли від онкологічних захворювань кілька років тому, і тепер він сам серйозно стурбований станом свого здоров’я.

Приблизно місяць тому Галкін здав аналізи в одній з клінік Ізраїлю. Артист перевірявся на рак та інші захворювання. Лікарі з’ясували, що гуморист абсолютно здоровий. Максим також здав в Америці слину для дослідження. Лікарі повинні зробити генетичний аналіз і перевірити, чи закладена в його генах схильність до онкологічних захворювань. Поки що Галкін очікує на результати цього аналізу.

Сам артист радить всім регулярно здавати аналізи, щоб не упустити страшну хворобу. Його слова підтверджують і лікарі, які кажуть, що хворобу легше попередити, ніж потім вилікувати. У разі коли обидва батьки помирають від раку, їхня дитина має більш ніж 30% шанс захворіти на ту саму хворобу.

“У мене дуже погана спадковість. І тепер я регулярно перевіряюсь, що раджу робити всім – здавати кров і так далі”, – цитують слова Максима Галкіна “Тайны звезд“.

Обоє батьків зірки померли протягом двох років. Батько, генерал-полковник бронетанкових військ Олександр Олександрович, помер від раку в 2002 році, будучи в 77-річному віці. Максим з великими труднощами переніс цю втрату.

Але це був тільки початок: невдовзі і у мами, Наталії Григорівни, також виявили онкологічне захворювання. Два роки жінка боролася з хворобою. Максим оплачував її лікування в кращих клініках за кордоном, але все виявилося марно. У 63 роки Наталя Григорівна також пішла з життя. Це змусило шоумена самому замислитися про стан свого здоров’я і пройти перевірку.
Джерело: <a href=”http://gazeta.ua/articles/celebrities/400510”>Gazeta.ua</a>

23 вересня у Тернополі хочуть встановити рекорд по запуску небесних ліхтариків

Трагедія на Скалаччині: одна людина загинула, двоє травмованих