Трагедія на Скалаччині: одна людина загинула, двоє травмованих

Поділитися

Одна людина загинула двоє травмованих, такий наслідок дорожньо-транспортної пригоди 17 вересня поблизу «АЗС» міста Скалата Підволочиського району. Біля 8 години водій автобуса «Івеко», житель с.Перемилів Гусятинського району слідував по замовленню до Тернополя. Сонячний суботній ранок, здавалося б ніщо не передвіщає біди, але водій не справляється з керуванням  і автобус виїжджає на смугу зустрічного руху де відбулося зіткнення з автомобілем «Ауді 100». Від удару легківку розвернуло та відкинуло на обочину.

На місці події загинула 25-річна тернополянка, яка була пасажиром автомобіля «Ауді», 28 річного водія та  26-річного пасажира з важкими травмами госпіталізовано. Наслідки зіткнення могли бути і більш трагічними, адже від з’їзду в кювет і перекидання автобус врятувало тросове огородження в якому він зупинився.

На даний час водія автобуса затримано у відповідності до с.115 кримінально-процесуального Кодексу України, як особу, яку підозрюють у скоєнні злочину.

Направлено подання для позбавлення даного перевізника здійснювати підприємницьку діяльність, вирішується питання про порушення Кримінальної справи, але ніхто не поверне життя молодій дівчині, яке вона втратила через недбалість інших.

Максим Галкін здає аналізи на рак

Безвiзовий режим мiж Україною та Аргентиною починає дiяти з 2 жовтня нинiшнього року